Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ar-Ge, Tasarım, Marka ve Girişim Liderleri Ödüllendirildi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Türkiye İnovasyon Haftası 2014 İstanbul'un ikinci gününde, Ar-Ge, tasarım, marka ve girişim liderleri, ödüllerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

yapi.com.tr / AA
Ar-Ge, Tasarım, Marka ve Girişim Liderleri Ödüllendirildi

Foto: Hakan Göktepe (AA)

Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu'na 'Arge Liderliği' ve 'Teknoloji Geliştirmede Liderlik' alanlarında 2 ayrı ödülün verildiği törende; 'Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü'ne Brisa Bridgestone Genel Müdürü Hakan Bayman layık görüldü. 'En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı' ödülünü TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici alırken, 'Uluslararası Alanda En Başarılı Şirket' ödülü THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya verildi.


Törende, Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'a 'Marka Geliştirmede Liderlik', Aselsan Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Döver'e 'Tasarım Geliştirmede Liderlik', Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız'a 'En Fazla Tasarıma Katkı' ve İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca'ya da 'En Fazla Ar-Ge'ye Katkı' ödülü verildi.

Ayrıca, 'Yılın En İnovatif Girişimi' ödülü Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan'a takdim edilirken, Aslanoba Capital Başkanı Hasan Aslanoba 'Yılın En Aktif Melek Girişim Sermayecisi', Mehmet Erdem İnci 'En İnovatif Ar-Ge Projesi' ve Seher Süleymanoğlu da 'En İnovatif Tasarım Projesi' alanında ödüllendirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ar-ge-tasarim-marka-ve-girisim-liderleri-odullendirildi_126852.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!