Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

BASF Renk Trendleri Kitabına...

BASF, Yapı Kimyasalları, Boya, Poliüretan ve Plastik Birimleriyle Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’daydı

BASF, 35. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a yapı kimyasalları, boya, poliüretan ve plastik birimleriyle katıldı.

yapi.com.tr
BASF, Yapı Kimyasalları, Boya, Poliüretan ve Plastik Birimleriyle Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’daydı

Fuarın ilk gününde Federal Almanya Ulaştırma, İmar ve Kentsel Gelişim Bakanlığı Genel Sekreteri Rainer Bomba'nın da ziyaret ettiği BASF standında öne çıkan ürünler ve çözümler şunlardı:

BASF’nin POLYCERAM® Plus son kat boya sistemi: Sistem, hızlı, etkili ve özellikle yapı sektörüne fayda sağlayan özelleştirilmiş alüminyum bobin boyama (coil coating) ürünleri sunuyor. Bu nedenle POLYCERAM® Plus serisinin içerisinde yer alan ürünler, çeşitli bölgesel iklim ve hava etkilerine uygundur ve UV ve aşınma direnci açısından üstün bir performans sağlamaktadır. Tipik uygulama alanları arasında cephe kaplama ve çatı bulunmaktadır. Dikkatli bir şekilde formüle edilmiş pigment pastaları ve uygun reçineler kullanılarak, boya uzmanlarımız akla gelebilecek her türlü rengi ve parlaklık seviyesini üretebilmektedir. UV direnci, esneklik, doku ve sertlik gibi diğer özellikler de optimum boya sonucunun güvenilebilir bir şekilde elde edilebilmesi için uygun reçine ve pigment pastası ile eşleştirilip düzenlenmektedir. POLYCERAM® Plus son kat boya ailesi sekiz üründen oluşmaktadır. Avrupa Standardı EN 10169’da tanımlanmış olan dört UV sınıfı ve boyanın esneklik derecesi, yeni son kat boya sistemi içerisinde bunların konumlandırılabilmesi için kriter olarak seçilmektedir. Bu sistematik yaklaşımın sonucunda, sekiz yeni POLYCERAM® Plus son kat boya ürünleri sorunsuz bir şekilde tüm spesifikasyon aralığını kapsamaktadır.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/haberler/basf-yapi-kimyasallari-boya-poliuretan-ve-plastik-birimleriyle-yapi-fuari---turkeybuild-istanbuldaydi_96926.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!