Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

BASF Renk Trendleri Kitabına...

BASF, Yapı Kimyasalları, Boya, Poliüretan ve Plastik Birimleriyle Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’daydı

BASF, 35. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a yapı kimyasalları, boya, poliüretan ve plastik birimleriyle katıldı.

yapi.com.tr
BASF, Yapı Kimyasalları, Boya, Poliüretan ve Plastik Birimleriyle Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’daydı

COILTEC® TOP Universal: Ekonomik ve çevresel bir kıstas olan çok amaçlı bir dahi: COILTEC® TOP Universal, neredeyse tüm substratlarda ve piyasada mevcut olan tüm son kat boyalarla birlikte kullanılabilen bir alüminyum bobin boyama astarıdır. Kalitesini kanıtlamış olan COILTEC® Universal astarın güncellenmiş ve daha da optimize edilmiş bir sürümüdür ve daha iyi sürme hızı ve daha yüksek eko-verimlilik sağlamaktadır. Önemli ölçüde azaltılmış olan solvent içeriği de kromat içermeyen COILTEC® TOP Universal astarı çok daha çevre dostu yapmaktadır. Geliştirilmiş ve daha istikrarlı kalitesi, yüksek boya astarı hızları sağlamaktadır. Yüksek kalitedeki astar aynı zamanda esneklik, yapışma ve aşınma koruma alanlarında daha da iyileştirilmiş bir performans sunuyor.

Elastopor H®: enerji verimliliğine sahip poliüretan uygulamaları Elastopor® H ve Elastopir®, enerji verimliliğine sahip ve kolay uygulanabilir bir yalıtıma izin vermektedir: farklı bina tipleri için sandviç paneller, boru yalıtımı, yalıtım panelleri ve sprey köpük. Kapalı hücre yapısına sahip bir poliüretan sert köpük olan Elastopor® H ve Elastopir’den yapılan yalıtım panelleri, çift duvar arası uygulamalarda ince ve etkin bir yalıtım sağlar. PU sert köpükler, yüksek sıcaklık direnci ve dayanıklılığın yanı sıra iyi mekanik özellikler ve düşük ısı iletkenlik katsayısıyla da (WLS 024) öne çıkar.

Gerçek Gri Neopor® ( genleştirilmiş polistiren: EPS)

Neopor® 10 yıl önce bir yalıtım klasiği olan beyaz Styropor®’un gelişmiş versiyonu olarak inşaat sektörüne tanıtıldı. Kendine özgü gri rengini ve üstün yalıtm perfomansını içindeki grafit parçacıklarından alan  Neopor®, %20 varan oranda daha iyi yalıtm performansı sunuyor. Grafit parçacıkları bir ayna gibi harket ederek  ısı ışınımı yansıtıyor ve binanın içindeki ısı kayıpları azalıyor. Neopor® yalıtım malzemeleri yaygın olarak pasiv evlerin yapımında kullanılıyor ve sıcak bölge iklimlerinde konutlarda serinletme için harcanan enerjiden en  az %30 tasarruf edilmesini sağlıyor. Neopor® Türkiye’de daha çok dış cephe ısı yalıtm sistemlerinde kullanıyor (ETICS). Bu sistem yeni ve mevcut binalara uygulanabilen  ekonomik ısı yalıtımı yapılmasını sağlıyor ve duvarın dış cephesi ile birlikte iç kısmında da oluşan ısı geçişlerine karşı koruyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/haberler/basf-yapi-kimyasallari-boya-poliuretan-ve-plastik-birimleriyle-yapi-fuari---turkeybuild-istanbuldaydi_96926.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!