Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bayraklı Towers ve Palivor Çiftliği AKG'nin Referansları Arasında

Kırklareli’de hayata geçirilen ödüllü ‘Palivor Çiftliği’nde ve İzmir’in çehresini değiştirme iddiasını taşıyan Bayraklı Towers projesinde, Çorlu tesisinin tam kapasite ile devreye girmesiyle yılda toplam bir milyon 585 bin metreküp gazbeton üretmeye hazırlanan AKG Gazbeton ürünleri kullanıldı.

yapi.com.tr
Bayraklı Towers ve Palivor Çiftliği AKG'nin Referansları Arasında

Kırklareli’de hayata geçirilen ödüllü ‘Palivor Çiftliği’nde ve İzmir’in çehresini değiştirme iddiasını taşıyan Bayraklı Towers projesinde, Çorlu tesisinin tam kapasite ile devreye girmesiyle yılda toplam bir milyon 585 bin metreküp gazbeton üretmeye hazırlanan AKG Gazbeton ürünleri kullanıldı.

 

Palivor Çiftliği

Türkiye’nin en nitelikli ve güvenilir doğal yaşam markası olarak dünya standartlarında bir çiftlik tecrübesini yaşatmak amacıyla hayata geçirilen Palivor Çiftliği projesi, organik konsepte uygun tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunulması için tasarlandı. Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, 150 dönümlük arazide konumlanan projede, AKG Gazbeton’un enerji verimliliği ve ısıl konfor sağlayan duvar blokları kullanıldı.

 

Oran Mimarlık tarafından tasarlanan ve 5 çiftlik evi ile 5 bağ evinden oluşan projenin 'Günışık Çiftlik Evi' projesi, 2011 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 'Avrupa'nın En İyi Konut Mimarisi' dalında büyük ödüle layık görülmüştü. Projede yer alan Gökışık, Günışık ve Taşev çiftlik evleri, tasarımlarıyla ‘Konut Mimarisi’ dalında  3 ödüle layık görülürken; proje, eko yaşam felsefesi ile de ‘Gayrimenkul Pazarlama’ dalında ödül kazandı.

 

Bayraklı Towers

Dünya standartlarındaki kalitesi ve tasarımıyla İzmir’in çehresini değiştirme iddiasını taşıyan Bayraklı Towers projesi ise Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İzmir’in İpekyolu Ankara Caddesi’nde 27 kattan oluşacak projede, inşaat hızına sağladığı katkı ve yüksek ısı yalıtım özellikleri nedeniyle AKG Gazbeton ürünleri tercih edilmiş. İzmir’in ilk iş ve yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Bayraklı Towers'te, son teknoloji ve iletişim altyapısıyla donatılan çeşitli büyüklüklerde 4 toplantı salonu, 106 kişilik seminer salonu, kuaför, eczane, ATM, süpermarket ve teknoloji marketi gibi seçenekler bulunuyor. Proje, 9 büyüklüğündeki depreme dayanabilecek nitelikte inşaa ediliyor.  

"Bu yöndeki tercihlerin artmasını diliyoruz"

Söz konusu projelerde ürünlerinin tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, gazbeton üreticileri olarak gerek sektör adına, gerekse sanayici olarak bu yöndeki tercihlerin artmasını dilediklerini belirtti. Akgerman, “Gazbetonun projelerin tasarım aşamasında mimar tarafından tercih edilmesi, bizim her zaman önerdiğimiz ve beklediğimiz bir yaklaşım. Bu nedenle Oran Mimarlık’a teşekkür ederiz. Ayrıca, Palivor Çiftliği gibi yeşil konseptli bir projede kullanılması da doğa dostu bir yapı malzemesi olduğunun profesyoneller tarafından bilindiğini gösteriyor. Bu da memnuniyet verici” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bayrakli-towers-ve-palivor-ciftligi-akgnin-referanslari-arasinda_102117.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!