Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BETA Kimya’dan Yeni Hibrit Ürünler

BETA Kimya A.Ş. yenilikçi ve akılcı çözümlere sahip yeni ürünlerinin lansmanını 41. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da gerçekleştirdi. MS Polimer teknolojisine sahip yeni hibrit ürünler APEL High Tack, APEL Crystal Clear, APEL Universal ve düşük genleşme modüllü APEL Kapı&Pencere köpüğü sektör profesyonelleri tarafından ilgi gördü.

yapi.com.tr
BETA Kimya’dan Yeni Hibrit Ürünler

Son dönemde Ar-Ge’ye yaptığı büyük yatırımlarla birçok sektöre hitap eden inovatif ürünler sunan BETA Kimya A.Ş., yeni MS Polimer ürünleriyle İstanbul Fuarı'ndaydı. APEL High Tack, APEL Crystal Clear, APEL Universal yapıştırıcı ürünlerinin lansmanı 41. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da gerçekleştirildi. APEL Kapı&Pencere Köpüğü ve Tabancalı Mega Poliüretan Köpük de ilk kez tanıtıldı.

Fuar kapsamında yeni MS Polimer (hibrit) ürünler hakkında uygulamalı tanıtımların yanısıra inovatif ürünlerin kullanım alanları hakkında sektör profesyonelleri ve son kullanıcılara yönelik birebir tanıtımlar gerçekleştirildi. Yapı sanayi ürünleri, poliüretan köpükler, hızlı yapıştırıcılar, silikonlar, mastikler ve teknik aerosoller ile tüm ürün ailesinin yer aldığı fuarda, kullanım alanı geniş yüksek verimliliğe sahip ürünler büyük beğeni topladı.


BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat Sayacı 30 yılı aşan tecrübeleriyle sektörde olduklarını belirterek; “BETA Kimya A.Ş. olarak tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünlerimizle trendleri belirleyen bir vizyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapıdan mobilyaya, otomotivden yat ve tekne sektörüne kadar çok geniş bir yelpazeye hitap eden büyük bir ürün ailesine sahibiz. Yapı Fuarı’nda ilk kez lansmanını gerçekleştirdiğimiz MS Polimer teknolojisine sahip yapıştırıcı ve sızdırmazlık ürünlerimiz ve köpüklerimizle hem yurtdışı hem yurtiçinden gelen katılımcılar tarafından yoğun bir ilgi gördük. Önümüzdeki dönemde sektöre yön veren yeni nesil ürünlerimizle fark yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beta-kimyadan-yeni-hibrit-urunler_165714.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!