Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Beta Kimya, Avrasya Pencere Fuarı’na Katılacak

BETA Kimya A.Ş., 6-9 Mart 2019 Avrasya Pencere 2019’da yer alacak. Tüyap-İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda MitreApel, Apel ve Mercury markalarıyla sektör profesyonelleriyle buluşacak BETA Kimya A.Ş., yeni nesil ürünlerini sergileyecek.

yapi.com.tr
Beta Kimya, Avrasya Pencere Fuarı’na Katılacak

Türkiye’nin yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., pencere, kapı ve cephe sistemlerine hitap eden yeni ürünlerini Avrasya Pencere 2019’da tanıtacak. 6-9 Mart 2019 tarihleri arasında Tüyap-İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda 3. Hall–323 A standında yer alacak BETA Kimya A.Ş., kapı & pencere köpükleri, MS teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar, silikonlar, mastikler ve özel yapışıtırıcı ürünleriyle boy gösterecek.

APEL markalı Kapı&Pencere Köpüğü ve Mercury Poliüreten Sıvı Çivi’nin (Montaj Yapıştırıcısı) yanı sıra yeni ve inovarif ürünler; MitreApel FLEX, MitreApel BK355 ve BK855 de Avrasya Pencere 2019’da sektör profesyonellerinin beğenisine sunulacak. Fuar boyunca kapı, pencere, cam ve cephe sistemlerine dair akılcı fikirler sunan pratik uygulama detayları da yine BETA Kimya A.Ş. standında katılımcılarla paylaşılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beta-kimya-avrasya-pencere-fuarina-katilacak_171039.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!