Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Duble İnşaatına Hız Verilecek

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), duble yol yapım çalışmalarının hızlandırılması için gerektiğinde Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Orman Bakanlığı

Radikal



b>Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), duble yol yapım çalışmalarının hızlandırılması için gerektiğinde Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Orman Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne ait her türlü makine ve ekipman ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelden de yararlanabilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğünce Yapılacak Bölünmüş Yol İnşasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yasa uyarınca, KGM'nin ihtiyaç duyduğu her türlü makine ve ekipman Bayındırlık Bakanlığı'nın yazılı talebi üzerine ilgili kuruluşlarca bedelsiz olarak geçici olarak verilecek. Kamu kurumlarında çalışan personel de, yine Bayındırlık Bakanlığı'nın yazılı talebi üzerine geçici olarak KGM emrine verilecek. Söz konusu personelin aylık, ücret ve diğer her türlü hakları, aslen görevli bulundukları kurum ve kuruluşlarca ödenecek. Bu arada kabul edilen bir önergeye göre bölünmüş yol yapımı yatırımlarında kamulaştırma, etüd-proje, ÇED raporu ve fizibilite raporu alınmasına gerek kalmayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/duble-insaatina-hiz-verilecek_7526.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!