Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

En Çok Patent Alan Firma Knauf

Knauf, Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından şirketlerin 2011 verilerine dayanılarak yapılan değerlendirmede 'Ar- Ge Dalında En Çok Patent Alan Firma' ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
En Çok Patent Alan Firma Knauf

p>Knauf, Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) Geleneksel Ödülleri kapsamında verilen Ar-Ge dalında 'En Çok Patent Alan Firma' ödülünün sahibi oldu. 27 Aralık Perşembe günü Sincan Birinci Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan törende, Knauf A.Ş. Genel Müdürü Orhan Düzgün’e ödülü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından verildi.

ASO ödülünü değerlendiren ve Knauf'un farklı ihtiyaç ve beklentilere cevap veren ürünleriyle ve katma değerli hizmet felsefesi ile yapılar için çözümler sunduğuna vurgu yapan Orhan Düzgün, "Bu çözümlerin temelinde güçlü bir Ar-Ge çalışması yatıyor" dedi ve şunları söyledi:

"Kurulduğu günden bu yana Ar-Ge çalışmalarıyla sektöre öncülük eden Knauf, uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğü bu konuya büyük önem veriyor. Knauf mühendisleri, her geçen gün yeni bir teknolojiye imza atıyor ve bu yenilikleri yapı dünyasının hizmetine sunuyor. Özverili çalışmalarımızın nesnel platformlarda yerini bulması ve ödüllendirilmesi, bizim için çok önemli bir motivasyon kaynağı. ASO Ödülü’nü almamızı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum".    

Resmi açıklamalara göre Türkiye’deki yerli patent sayısının 2011 yılında 2010 yılına kıyasla yüzde 25 oranında artarak 3 bin 962 adede, yerli faydalı model sayısının ise yüzde 6 oranında artarak 3 bin 174 adede ulaştığına; bu oranların yüzdelik artış anlamında başarılı olduğuna ama ABD, Çin gibi ülkelerin hâlâ çok gerisinde kaldığına işaret eden Düzgün, “Türkiye’deki çalışmalarını Ankara merkezli sürdüren uluslararası bir firma olarak 2011 yılında aldığımız patentlerle Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkıda bulunuyoruz” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/en-cok-patent-alan-firma-knauf_103770.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!