Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Knauf Arena Kapılarını Açtı

Knauf’un CNR Expo’da 10 bin metrekarelik bir alanda düzenlediği Knauf Arena bugün başladı. Açılış törenine Knauf CFO’su Edgar Binnemann ve Knauf Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Knauf’un da katıldıkları Knauf Arena, 7 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

yapi.com.tr
Knauf Arena Kapılarını Açtı

p>Kuru yapı sistemleri üreticisi Knauf’un tek başına düzenlediği Knauf Arena kapılarını açtı. CNR Expo İstanbul’da bin 200’ü aşkın ürün, 150’den fazla sistem ve 24 farklı dayanım performansının sergileneceği etkinliğin açılış töreninde konuşan Knauf CFO’su Edgar Binnemann, bu yıl kuruluşlarının 80. yıllarını kutladıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi:  

"Dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren şirketimiz, Almanya dışında operasyonlarını yürüttüğü uluslararası ağ içinde Türkiye’ye özel önem veriyor. Türkiye’nin geleceğine inanan ve güvenen Knauf, burada elde ettiği performanstan son derece memnun. Türkiye pazarından elde ettiğimiz kazancı, yine Türkiye pazarına yatırıyor ve bu yatırımları artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Knauf Arena, Türkiye’nin sunduğu potansiyele beslediğimiz inancın bir yansıması”.

“Türkiye ve Almanya arasında ticaret köprüsüyüz”

Binnemann’ın ardından söz alan Knauf Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Knauf, 1997 yılından bu yana Türkiye pazarında olduklarını anımsatarak, "Knauf, her geçen gün yükselen başarı grafiğiyle Türkiye ve Almanya arasında önemli bir ticaret köprüsü. Bu sağlam ilişkilerin daha da güçlenerek devam edeceğine inancımız sonsuz. Knauf, kuru yapı sektöründeki benzersiz deneyimiyle Türk tüketicilerin yaşadıkları mekanları, yangına, depreme, gürültüye ve benzeri her tür dış etkene karşı korumaya devam edecek” mesajını verdi.    

“İnşaat sektörünün ufkunu açacağız”

Açılış töreninin son konuşmasını yapan Knauf A.Ş. Genel Müdürü Orhan Düzgün de, yapı sektöründe bugüne kadar bir firmanın tek başına gerçekleştirdiği en büyük etkinliğe imza atmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Düzgün, 5 gün sürecek Knauf Arena’da yapılara performans katacak en yeni sistem çözümlerini ve henüz Türk yapı sektörüne girmemiş ürün ve sistemleri yapı sektörü profesyonelleri ve tüketicilerle buluşturacaklarını kaydederek, şöyle konuştu:

“Etkinliğimiz, Knauf markası için olduğu kadar, ülkemizin prestijine ve yapı sektörüne de önemli artılar katacak. Knauf Arena’nın, özellikle, ülkemizin yeniden yapılanmasında lokomotif sektör olan inşaat sektörünün ufkunu açacağına inanıyoruz”.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/knauf-arena-kapilarini-acti_102313.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!