Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

FormSolar, Yingli Solar ve Fronius ile Ortak Proje Geliştirecek

Çinli güneş paneli üreticisi Yingli Solar ve inverter ile bunların sistem denetimine dair çözümler sunan Avusturyalı Fronius ile ortak çalışma kararı alan FormSolar, anahtar teslim olarak Türkiye’nin her noktasında güneş enerjisi sistemlerinin kurulumunu gerçekleştiriyor.

yapi.com.tr
FormSolar, Yingli Solar ve Fronius ile Ortak Proje Geliştirecek Enis Behar

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan FormSolar Genel Müdür Enis Behar, “Firma olarak müşterilerimizin güneş enerjisi yatırımları için ürünleri en uygun koşullarda elde etmelerini amaç edindik. Sharp firmasıyla ince film panellerde devam eden çalışma, kristal panellerde de dünyanın en büyüğü Yingli Solar ile daha da genişleyecektir. Fronius ve Yingli Solar ile olan iş birliğimiz sayesinde müşterilerimize kaliteli ürünleri, en uygun fiyatla, daha kısa bir sürede sunarak Türkiye’nin en verimli güneş enerjisi sistemlerini kurma fırsatını elde ediyoruz“ dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen talepleri daha hızlı karşılamak ve tekliflendirmek amacıyla İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana ofisleri ile birlikte bölgesel olarak çalışan, Türkiye genelinde 300’ü aşkın noktada bayileri kanalıyla hizmet veren FormSolar, Yapı Kredi Leasing ile 60 ay vade, Turseff ile banka kredilendirmesi olmak üzere müşterilerine hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/formsolar-yingli-solar-ve-fronius-ile-ortak-proje-gelistirecek_107286.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!