Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Halk GYO'dan Şekerpınar'a Bankacılık Üssü

Geçtiğimiz Şubat ayında halka açılan ve yılın ilk 6 aylık dönemini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 53 gelir artışı ile kapatan Halk GYO, Kocaeli Şekerpınar’daki arsası üzerinde yükselecek banka operasyon merkezinin birinci kısmı için inşaat ruhsatını aldı.

yapi.com.tr
Halk GYO'dan Şekerpınar'a Bankacılık Üssü

2012 yılı Eylül ayında portföye dâhil edilen Kocaeli Şekerpınar’daki 15 bin 652 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa edilecek olan banka operasyon merkezi, teknolojik olarak bir bankanın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kullanım alanlarına ve altyapıya sahip olacak. Merkez; depo, çağrı merkezi, veri merkezi ve eğitim birimlerinin yanısıra misafirhane ve sosyal alanların da bulunacağı bir kompleks olarak inşa edilecek. Projenin, anahtar teslim olarak kiralanması planlıyor. Son yıllarda finans kuruluşlarının operasyon merkezlerini şehir dışına taşıyor olması, Halk GYO’yu Şekerpınar’daki arsasını bu yönde değerlendirmesinde etkili oldu.

Halk GYO, 2013 ilk yarıyılı itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 53 oranında arttırarak 18,5 milyon TL’ye, dönem karını ise yüzde 42 artışla 9,3 milyon TL’ye yükseltti. 2013 Haziran sonu itibariyle 747 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ulaşan Halk GYO, toplam aktiflerinde de 2012 yılsonuna kıyasla yüzde 25 oranında büyüme gerçekleştirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/halk-gyodan-sekerpinara-bankacilik-ussu_112151.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!