Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İmar Barışında Süre Yine mi Uzuyor?

Boğaziçi öngörünüm bölgesinde yer alan bazı mahallelerin imar barışına dahil edilmesi de gündemdeyken, 31 Aralık'ta sona erecek başvurularında uzatılması sinyalleri veriliyor.

yapi.com.tr
İmar Barışında Süre Yine mi Uzuyor?

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda torba teklif görüşmeleri sırasında AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş milletvekillerinin süre uzatımıyla ilgili sorularına “Uzatılacak diye biliyorum ama teyit etmeye çalışıyorum” dedi. Birinci ve ikinci köprüden geçmesi yasak olan araçlara kesilen cezaların silinmesi ve tahsil edilen cezaların iade edilmesi düzenlemesi konusunda da komisyona bilgi verildi. Muş, “26 bin 744 adet tebligatın ödemesi yapılmış, 19 milyon 922 bin lira tahsilat yapılmış, bu da iade edilecek” diye konuştu.

Sarıyer'de yapılanın aynısı yapılıyor
Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; imar barışı uygulamasını Boğaz bölgesinde genişleten maddeyi de içeren torba teklif dün komisyonda görüşüldü. Teklifteki imar barışı düzenlemesini anlatan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Bilgiç, maddenin Beykoz’u içerdiğini belirtti. Bilgiç, “Daha önce Beykoz’un koordinatları gelmediği için, imar barışından bu bölümü çıkarmıştık. Sarıyer’de ne yapıldıysa burada yapılan o. Başka bir şey yok” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/imar-barisinda-sure-yine-mi-uzuyor_169500.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!