Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İMSAD'da Arif Dündar Yetişener Dönemi

İnşaat malzemesi üreticilerinin çatı örgütü İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), 2013-2015 döneminde görev yapacak yeni yönetimini belirledi.

yapi.com.tr
İMSAD'da Arif Dündar Yetişener Dönemi İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu, önemli isimlerden oluşuyor

Dün (21 Şubat Perşembe) Mövenpick Otel'de gerçekleştirilen ve İMSAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonucunda Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı Arif Dündar Yetişener, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanlı'ğına seçildi.

İMSAD'ın sektöre ve Türkiye'ye daha fazla katkıda bulunamayı amaçlayan yeni yönetimin öncelikli hedefleri arasında, üye yapısını genişleterek Türkiye'nin tamamını temsil edecek şekilde şubeleşmek, daha kapsayıcı bir çatı örgütü olmak, karar mercileriyle daha güçlü ilişkiler kurmak, kentsel dönüşümde daha etkin rol almak, enerji verimliliğinin takipçisi olmak, uluslararası platformda daha aktif bir yapı oluşturmak gibi konu başlıkları yer alıyor.

ArifArif Dündar Yetişener

MÜ İşletme Fakültesi mezunu Arif Dündar Yetişener, yüksek lisansını İÜ İşletme Fakültesi'nde tamamladı. Kariyerine, Koç Grubu ve Afa İnşaat'ta başlayan Yetişener, 1987 yılında cephe kaplama ve dekorasyon malzemesi olarak kullanılan GRC (fiber takviyeli beton) ürünleri imal eden Fibrobeton'u kurdu. Türkiye'de GRC pazarının oluşmasına öncülük eden Yetişener, 4 şirketten oluşan grubun yönetimini sürdürüyor. Fibrobeton Şirketler Grubu, uluslararası inşaat, inşaat malzemeleri ve know-how ihracı, endüstriyel malzemelerin imali ve dış ticareti konularında faaliyet gösteriyor. Bugün patenti kendine ait GRC teknolojisini ve tasarımlarını dünyaya ihraç eden bir kurum haline gelen Fibrobeton, inovatif ürünlerle dünya çapında bir Türk markası oldu. Firma, geçtiğimiz yıl Dünya GRC Kongresi’nde 3 dalda 3 ödül birden almıştı. Fibrobeton’un halen 4 kıtadaki çeşitli ülkelerde, yaklaşık 3 bin 500 binanın dış cephesinde imzası bulunuyor. Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmış olan Yetişener, 12 yıldır yönetiminde çeşitli görevler üstlendiği İMSAD'ın son döneminde de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nı yürütmüştü.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/imsadda-arif-dundar-yetisener-donemi_104897.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!