Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

Dünya genelinde 30'dan fazla markanın sahibi olan, Türkiye'de 2001 yılında Düzce'deki ITO fabrikasını, 2005 yılında da İTO markasını satın alarak faaliyetlerini iç pazarda yoğunlaştıran Ingersoll Rand, 2006 yılında 'mükemmel üretim merkezi' seçilen Düzce fabrikasını EMEA bölgesinin en büyük üretim ve lojistik üssü olarak seçti. İngiltere'de üç,

yapi.com.tr
Ingersoll Rand'ın Düzce'deki Üretim Üssü: İTO Kilit Fabrikası

BR>
Dünyadaki her iki binadan birinde Ingersoll Rand ürünü var

Ingersoll Rand Gelişmekte Olan Pazarlar İş Geliştirme Müdürü Savaş Işık da, ABD'nin ilk 500 şirketi sıralamasında ilk 200 arasında yer alan Ingersoll Rand'ın, özellikle güvenlik teknolojilerinde dünyadaki her iki binadan birinde ürünleriyle tercih edildiğine dikkat çekti. Güvenlik teknolojileri pazarının iş hacminin 2,5 milyar dolar civarında olduğunu ve 20 markayla bu alanda faaliyette olduklarını belirten Işık, farklı markaları bünyelerinde toplayarak büyüme stratejisini izlediklerini ifade etti.

Işık, Türkiye'de ülke geneline yayılmış bayi ağı, İstanbul, İç Anadolu, Akdeniz, Konya, İzmir, Doğu Anadolu, Karadeniz ve Gaziantep bölgeleri ve bu bölgeler bazında yapılandırılmış bir satış ekibiyle hizmet sunduklarını, 40 civarında distribütörleri olduğunu söyledi. 'Dikey pazarlar' olarak tanımlanan hastane, AVM, okul, istasyon gibi büyük projelere öncelik verdiklerini, büyük konut yatırımlarını da izlediklerini ancak bu alanda ciddi bir arz fazlası gözlediklerini anlatan Işık, pazarda elektronik ürünler için büyük bir potansiyel olduğunu, bunu geliştirmekyi istediklerini sözlerine ekledi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8
http://www.yapi.com.tr/haberler/ingersoll-randin-duzcedeki-uretim-ussu-ito-kilit-fabrikasi_86339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Popüler Fabrika Gezileri

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!