Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Kalkınma Ajansı’ndan (İSTKA) Türk Sanayicisine Destek

İSTKA, İdeal Seramik Sıhhi Tesisat Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş’nin ‘Tünel Tipi Vitrifiye Seramik Pişirme Fırını Bacalarında Atık Gazlardan Isı Ekonomisi Sağlanması’ projesine geri ödemesiz maddi destek vererek, hammadde kaynaklarının daha etkin kullanımının sağlanmasına, geri dönüşümün artırılmasına, çevreye dost üretim süreçleri ve hizmetlerin

yapi.com.tr
İstanbul Kalkınma Ajansı’ndan (İSTKA) Türk Sanayicisine Destek

İstanbul Kalkınma Ajansı, 'İşletmelere Yönelik Çevre Ve Enerji Dostu İstanbul Mali Destek Programı' kapsamında yeni bir destek projesine imza attı. İSTKA, İdeal Seramik Sıhhi Tesisat Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş’nin ‘Tünel Tipi Vitrifiye Seramik Pişirme Fırını Bacalarında Atık Gazlardan Isı Ekonomisi Sağlanması’ projesine geri ödemesiz maddi destek vererek, hammadde kaynaklarının daha etkin kullanımının sağlanmasına, geri dönüşümün artırılmasına, çevreye dost üretim süreçleri ve hizmetlerin uygulanmasına ve sanayide, çevresel etki ve enerji talebinin azaltılmasına, enerji verimliliğinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapacak.

Projede, İSTKA’nın 'Hibe Programı'nın genel hedefleriyle uyumlu olarak, geri dönüşümün arttırılması, çevreye dost üretim süreçlerinin hızlanması, sanayide çevresel etkinin ve enerji talebinin azaltılıp verimliliğin arttırılması hedefleniyor. Proje kapsamında geliştirilecek olan yenilikçi sistemlerle, elektrik ve doğalgaz tüketimi azaltılacak ve yılda 1,5 milyon TL üzerinde tasarruf elde edilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-kalkinma-ajansindan-istka-turk-sanayicisine-destek_100381.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!