Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İzmir EXPO 2020 Adaylık Dosyasını Teslim Etti

EXPO 2020'ye talip olan İzmir'in adaylık dosyasının Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vicente Gonzales Loscertales'e sunulduğu bildirildi.

yapi.com.tr / AA
İzmir EXPO 2020 Adaylık Dosyasını Teslim Etti

EXPO 2020 İzmir Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, adaylık dosyası Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, EXPO 2020 İzmir Genel Sekreteri Ergüder Can ve Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Solak Tansuğ'dan oluşan heyet tarafından BIE ofisinde Genel Sekreter Vicente Gonzales Loscertales'e teslim edildi. Loscertales'in İzmir'e bol şans dilediği, 656 sayfadan oluşan adaylık dosyasının 7 ay süren titiz bir çalışmayla İngilizce ve Fransızca olarak yazıldığı belirtildi.
     
Açıklamada, EXPO 2020 İzmir Genel Sekreteri Ergüder Can'ın da şu görüşlerine yer verildi:

''Oylamadan tam bir yıl önce hazırlanan adaylık dosyası, BIE üyesi 160 ülkenin delegesine USB bellekleriyle dijital biçimde sunuluyor. BIE kriterlerine göre, İzmir'in EXPO'ya ev sahipliği yapması durumunda öngörülen projeler, o projelerin uygulanma biçimleri, EXPO'nun gerçekleşeceği alan dair bütün detaylar yer alıyor. Bilindiği gibi İzmir'in teması 'sağlık'tır. Adaylık dosyamız da oldukça sağlıklı oldu. Motivasyonu yüksek, EXPO'yu kazanmaya odaklanmış bir ekiple çalışıyoruz. Son bir yılın her günü, her anı önemli, enerjimizi doğru zamanda en verimli biçimde kullanmaya özen gösteriyoruz.''

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-expo-2020-adaylik-dosyasini-teslim-etti_103218.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!