Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde de Aspen Tercih Edildi

Gebze’de 104 bin 500 metrekarelik büyük bir alana inşa edilen Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nün bölme duvar ve asma tavanları, Aspen deneyimiyle hazırlandı.

yapi.com.tr
Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde de Aspen Tercih Edildi

Yapımı tamamlanan Kuveyt Türk Bankacılık Üssü projesinde, Aspen’in fark yaratan ve tasarımıyla dikkat çeken asma tavanları ile özel üretim bölme duvar sistemleri tercih edildi. 2 etaptan oluşan tesis, ofislerin yanısıra veri merkezi, çağrı merkezi, konferans salonu, havuz, açık ve kapalı spor tesisleri, kafeterya ve restoranlar ile çalışanlarına ve ziyaretçilerine eşsiz imkânlar sunuyor.

Proje müellifliğini Yapı Proje Uygulama İnşaat Taahhüt Şirketi'nin (YPU), müteahhitliğini ise Cihan İnşaat’ın üstlendiği Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde, 2 bin 700 metrekare Diversa, 840 metrekare Diversalite, 192 metrekare DormaMoveo bölme duvar uygulayan Aspen; tavanlar için ise 20 bin metrekare Integratile, 4000 metrekare Vogl, 3500 metrekare IntegraBaffle ve 500 metrekare Integra Opencell ürünleri kullandı.

Bölgenin en değerli projelerinden birinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, proje hakkında şöyle konuştu: “Yenilikçi ürünlerimizi uyguladığımız Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, çağın gereklerini karşılayan, teknolojik bir operasyon merkezi olmasının yanında, aynı zamanda bir yaşam merkezi. Bu iki yapıyı aynı çatı altında bir araya getirirken, hem kurumsal disiplin, hem de geniş ve rahat yaşam alanlarını niteleyen bir görünüm ve yaklaşım gerekiyordu. Aspen olarak bu vizyon doğrultusunda, yenilikçi tasarım ve sundukları işlevsellik ile benzerlerinden farklılaşan ürünlerimizle bu büyük projeye değer kattık”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kuveyt-turk-bankacilik-ussunde-de-aspen-tercih-edildi_128035.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!