Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Müteahhitlerden Güç Birliği

15 Temmuz darbe girişimi sonrası konut sektörü aktörleri bir araya gelmiş ve 120 ay 0.7 faizle kampanya seferberliği yapmıştı. Konutta ikinci kampanya seferberliği ise şubatta başlayacak.

yapi.com.tr
Müteahhitlerden Güç Birliği

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Emlak Konut GYO geçtiğimiz hafta markalı konut üreticileri ile bir araya geldi ve 20 yıl vadeli konut satacaklarını açıkladı. Emlak Konut’un önderlik kampanyaya diğer dernekler ve şirketlerde de destek geldi. ‘2. kampanya seferberliğine’ Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) de katılma kararı aldı.

O faiz seçeneği de var

Müteahhitlerin güç birliği ile 40 binden fazla evi kampanya ile satışa sunması bekleniyor. 2 ay sürecek kampanya için bankalarla pazarlık sürüyor. Emlak Konut bankalardan teklif  alıp, değerlendiriyor.

Önceki gün Merkez Bankası’nın kararı sonrası teklifleri revize eden bankalar da var.  60 ay için 0 faiz uygulanmasına kesin gözü ile bakılıyor. 120 ay içn 0.4 - 0.5 arası oranlar üzerinden  görüşmeler sürüyor. Sektörde ilk kez uygulanacak 240 ay vade ise en yoğun pazarlık yapılan dilimi oluşturuyor. 20 yılda 0.70 ile 0.85 aralığında teklifler geliyor. Emlak Konut projelerinde evlerin metrekare fiyatı 3 bin 500 liradan başlıyor, 20 bin liraya kadar çıkıyor. Bu kampanya ile taksitlerin düşmesi ve orta altı ve orta gelirli vatandaşın ev sahibi olması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muteahhitlerden-guc-birligi_155414.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!