Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Nurol Tower, “EvOfisEv” Konseptiyle Çağlayan'da Yükselecek

Nurol GYO, yeni projesi Nurol Tower’ı Çağlayan’da yaşama geçiriyor. Proje ile ilgili olarak Nurol GYO Genel Müdürlük binasında bugün bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

yapi.com.tr
Nurol Tower, “EvOfisEv” Konseptiyle Çağlayan'da Yükselecek

Nurol GYO, yeni projesi Nurol Tower’ı Çağlayan’da yaşama geçiriyor. Proje ile ilgili olarak Nurol GYO Genel Müdürlük binasında bugün yapılan tanıtım toplantısı, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Musa Aykaç, Nurol GYO Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Ensari ve Nurol GYO Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Ozman’ın katılımıyla gerçekleşti.

Proje hakkında bilgi veren Musa Aykaç: "Nurol GYO olarak farklı bir arayışımız vardı. Bu farklılığı Nurol Tower projemizle yakaladık. Sıradışılığımızın en önemli noktası olan “EvOfisEv” konseptimiz, ekip olarak inovatif bir düşüncenin ürünü. Her bir katta yükseltilmiş zemin ve 4 metre tavan yüksekliğine sahip, 73 ila 193 metrekare arasında değişen 243 bağımsız birimi nihai tüketicilere sunuyoruz. İsteyen, ihtiyacına göre dilediği metrekaredeki mekanı, ev ya da ev-ofis olarak düzenleme imkanı buluyor. Nurol Tower, A sınıfı plazalarda bulunan konfor ve kaliteyi, ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilere sunuyor. Projemize ön talepleri 15 gündür toplamaya başladık. Bu kısa süre içerisinde 243 bağımsız bölümden oluşan Nurol Tower'a, yüzde 40 oranında ön talep aldık. Projemize 140 milyon dolarlık bir yatırım yaptık." dedi. 

YavuzYavuz Ozman-Tuğba Ensari-Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan (Nurol GYO Yön. Kr. Üyesi)-Musa Aykaç-Semih Kayaalp (Nurol GYO Yön. Kr. Üyesi)
6 bin 842 metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek olan Nurol Tower, 142 metre yüksekliğinde ve 30 katlı olacak. Aykaç’ın, Nurol GYO olarak marka patentini aldıklarını belirttiği “EvOfisEv” konseptiyle geliştirilen Nurol Tower, isteyenlerin, ister ev, ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor.         
         
Büyüklükleri, 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 243 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’da, malikler, ihtiyaçlarına ve kullanmak istediklerine göre dairelerini düzenleyebilecekler.

İstanbul manzarası

Tanıtım toplantısında değinilen bir başka konu da projenin konumu ve yüksekliği dolayısıyla sahip olduğu manzara oldu. Nurol Tower’ın 133 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge’u, bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul ve Marmara Denizi, diğer tarafta ise boğaz manzarasına hakim.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: gayrimenkul proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/nurol-tower-evofisev-konseptiyle-caglayanda-yukselecek_102169.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!