Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Nurol Tower, “EvOfisEv” Konseptiyle Çağlayan'da Yükselecek

Nurol GYO, yeni projesi Nurol Tower’ı Çağlayan’da yaşama geçiriyor. Proje ile ilgili olarak Nurol GYO Genel Müdürlük binasında bugün bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

yapi.com.tr
Nurol Tower, “EvOfisEv” Konseptiyle Çağlayan'da Yükselecek

Nurol Tower Çarşı

Nurol Tower’da, farklı konseptlerin iç içe geçtiği konut ve ofislerin yanısıra, bina sakinlerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik toplam 6,196 metrekare büyüklüğünde iki katlı Butik Çarşı bulunuyor. 36 ticari birimden oluşan çarşıda, ev ve ofis sahipleriyle çalışanların günlük ihtiyaçlarını tek bir merkezden karşılamaya ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik, restoran, cafe, pastane, market, eczane, çiçekçi, kuaför, kuru temizleme gibi pek çok hizmet ünitesi ile banka ATM’leri bulunacak.



Çevre dostu proje

Musa Akçay’ın toplantıda değindiği bir başka önemli nokta ise projenini çevre dostu özellikleri oldu. LEED Gold adayı Nurol Tower, LEED Gold sertifikasının tüm kriterlerine uyarak, benzer nitelikteki binalara göre, enerji tüketiminde yüzde 40 verimlilik sağlamayı amaçlıyor. Bununla birlikte, inşaatta kullanılan tüm malzemeler, insan sağlığına zarar vermeyen cinsten seçildiği bilgisi verildi. “Maksimumyeşil” konsepti Nurol GYO’nun bir başka markası olarak yapının en üst düzeyde çevre dostu olmasını amaçlıyor.

Nurol Tower’ın konumu

Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu konumda yükselecek olan Nurol Tower, yol avantajıyla da ön plana çıkıyor.  E5 cepheli konumu, çevreyolu ve boğaz köprüsü bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek.

Mimari

Yalın ama zenginleştirilmiş tasarımıyla ön plana çıkan Nurol Tower’ın mimarisi, Türkiye’nin önemli mimarlarından Turgut Toydemir/Piramit Mimarlık tarafından projelendirildi. 2014 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması hedeflenen Nurol Tower’ın işletmesini ise Nurol GYO’nun işletme alanındaki ortağı olan, gayrimenkul yönetiminin  başarılı ismi Alman kökenli RGM firması üstlenecek.

Metrekare fiyatları 5.000 USD'den başlıyor.

Nurol Tower'da brüt metrekare fiyatları 5.000 USD ila 7.500 USD arasında değiştiği bilgisi verildi.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: gayrimenkul proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/nurol-tower-evofisev-konseptiyle-caglayanda-yukselecek_102169.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!