Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

PAGDER ASLAN Özel OSB'deki Parsellerin Satışında Son Aşamaya Gelindi

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) ortaklığıyla Vize'de kurulan Türkiye'nin ilk plastik özel organize sanayi bölgesi PAGDER ASLAN Özel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) parsel satışlarında son aşamaya gelindi.

yapi.com.tr / AA
PAGDER ASLAN Özel OSB'deki Parsellerin Satışında Son Aşamaya Gelindi

PAGDER'den yapılan yazılı açıklamada, PAGDER'in uygun koşullarda yatırım fırsatı sunduğu, bu kapsamda PAGDER Aslan Özel OSB'de son parsellerin satışı devam ederken, fabrika inşaatlarının bu yıl içinde başlatılması için çalışmaların hızlandığı kaydedildi. Vize ilçesinde 60 hektar alan üzerine kurulu ve 120 hektar genişleme alanı bulunan PAGDER Aslan Özel OSB'de toplam yatırım hacminin 600 milyon liraya kadar çıkabileceği belirtilen açıklamada, sanayi bölgesinin tam doluluğa ulaştığında ilçede 10 bin kişinin çalışacağı, 110 dolayında da plastik fabrikasının olacağı ifade edildi.
    
Plastik sanayicilerine ek avantaj
    
Açıklamada görüşlerine yer verilen PAGDER Başkanı Hüseyin Semerci, yeni teşvik sisteminde organize sanayi bölgelerinde yapılan yatırımların, bir alt bölgesel teşvik kademesinde değerlendirildiği için PAGDER'in, iki organize sanayi bölgesi yatırımıyla plastik sanayicilerine ek avantaj sunduğunu belirtti.
     
Plastik yatırımlarının OSB dışında yatırım teşviklerinden yararlanamadığını ifade eden Semerci, ''Türkiye'nin sanayi şehirlerini, merkezlerini sektörümüzle birlikte hayata geçirmekten, plastik sanayicilerine teşvikli yatırım fırsatı sunmaktan mutluyuz. Görünen o ki şehir içine sıkışmış, dağınık bir şekilde çalışmalarını sürdüren sanayicilerimiz, modern bir üretim alanında, kendilerine yakışır bir ortamda faaliyet göstermek istiyor. Buna vesile olan yatırımlar sektörümüzün gururu olacak'' diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pagder-aslan-ozel-osbdeki-parsellerin-satisinda-son-asamaya-gelindi_105876.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!