Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

PAGDER Başkanlığına Hüseyin Semerci Yeniden Seçildi

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) 35. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Semerci bir kez daha başkanlığa seçildi.

yapi.com.tr / AA
PAGDER Başkanlığına Hüseyin Semerci Yeniden Seçildi

Plastik Sanayicileri Derneği'den (PAGDER) yapılan açıklamada, Türkiye plastik sektöründe faaliyet gösteren üretici firmaları aynı şemsiye altında toplamak amacıyla 1969 yılında kurulan ve sektöre 40 yılı aşkın süredir hizmet veren PAGDER'in 35. Olağan Genel Kurul'unu gerçekleştirdiği belirtildi.

PAGDER'in 35. Genel Kurulu'nda yönetim kurulunda sınırlı sayıda değişiklik olurken, başkanlık görevine bir kez daha Hüseyin Semerci seçildi.

PAGDER Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu: ''Hüseyin Semerci (Yönetim Kurulu Başkanı), Reha Gür (Başkan Yardımcı), Yavuz Eroğlu (Başkanı Yardımcısı), Mehmet Bektaş, Mevlüt Çetinkaya, Mehmet Yalçındere, Selçuk Gülsün, Sibel Destereci Yılmaz, Hakan Dirgeme, Erkan Evrankaya, Mustafa Kenan Özeren, Kemal Altan, Kenan Benliler, Ferit Öztimur, Mine Uçar, Ahmet Dükel, Burç Angan, Tamer Güven, Merih Eskin, Abdullah Karabulut, Burak Emiralioğlu, Gülçin Güloğlu, Aydın Hülagü ve Hakan Yelkenci.''

Açıklamada görüşlerine yer verilen PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, ''Avrupa liginde ikinciliğe oynayan plastik sektörümüzün, Kimya Sanayi Strateji belgesinde tarif edilen 2023 vizyon hedefine ulaşması, daha yüksek katma değerli mamul üretmesi ve ihraç etmesi amacıyla, büyümesine paralel olarak giderek artan sorunlarının çözümünü görev kabul ediyoruz'' dedi.

Plastik sektörünün sorunlarının çözümü amacıyla sektörle ilgili tüm sivil toplum örgütleriyle yakın ilişki ve işbirliği içinde olduklarını belirten Semerci, sektörün ana sorunlarının iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.

Bu amaçla dernek bünyesinde 19 Çalışma Grubu oluşturulduğunu ifade eden Semerci, asil ve yedek tüm Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine bu çalışma gruplarında görev verildiğini, önümüzdeki dönemde, ihtiyaca göre yeni çalışma grupları oluşturulabileceği veya bu çalışma gruplarının alt komitelerinin kurulabileceğini açıkladı.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/pagder-baskanligina-huseyin-semerci-yeniden-secildi_100886.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!