Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Prysmian Group Türkiye, “Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni” Düzenledi

Kablo sektörünün dünya çapında lideri olan Prysmian Group’un, Türk enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Türkiye operasyonu Türk Prysmian, 8 Şubat tarihinde, Bursa’daki Merinos Kültür Merkezi’nde, tüm çalışanlarının katılımıyla 2012 yılı Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni’ni düzenledi. Sunay Akın’ın sohbeti ile renk kattığı

yapi.com.tr
Prysmian Group Türkiye, “Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni” Düzenledi

Türk Prysmian ’ın 2012 yılı Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni, 8 Şubat tarihinde, Bursa’nın en büyük konferans alanı olan Merinos Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Türk Prysmian CEO’su Hans Hoegstedt’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Fabrika Direktörü Halil Kongur, Mali ve İdari İşler Direktörü Ercan Karaismailoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özçengel, Pazarlama & İş Geliştirme Müdürü Ufuk Çolak ve diğer departmanların direktörleri ve müdürleriyle birlikte, 425 mavi yaka, 101 beyaz yaka çalışan katıldı.

Üst yönetimin sunumları ile başlayan organizasyon, Sunay Akın’ın gösterisi ile devam etti. Tüm çalışanların büyük ilgi gösterdiği ve Akın’ın yenilik, değişim ve kablolar hakkında geçmişe dayanan hikayeler anlattığı gösterisi sonrasında, organizasyon öneri ödülleri ve kıdem töreni ile devam etti. Türk Prysmian’a önerileri ile yenilik getiren katkılarda bulunanlar ve firmanın 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 yıllık çalışanları, sadakatleri dolayısıyla ödüllendirildi.



Prysmian Group, Draka ile birleşme sonrasında sadece dünya çapında lider bir firma olmakla kalmadı; aynı zamanda tüm pazarların ihtiyaçlarını, sahip olduğu geniş ürün yelpazesinde kapsamında yer alan yenilikçi ve verimli ürün ve hizmet çözümleri ile karşılar duruma geldi.

Türk Prysmian CEO’su Hans Hoegstedt, kapanış konuşmasında tüm çalışanlara seslendi ve “Özellikle Draka ile yaptığımız birleşmeyle Prysmian Group olarak sektörün açık ara lideri konumuna geldik. Firmamız ger geçen gün büyüyor ve biz de yeni teknolojilere, yeni ürünlere ve hizmet çözümlerine yatırım yapıyoruz. Bugün, Group olarak Ar-Ge yatırımlarımız, yıllık 60 milyon Euro civarında. Ancak gururla ifade etmek isterim ki bizi lider yapan bu rakamlar değil; firmamızın her geçen gün büyümesine ve dün, bugün ve yarın firmamızın lider olmasına katkıda bulunan sizlersiniz. Bu vesileyle sizlere, Türkiye’nin geleceğini ve daha fazlasını inşa etmemizi sağladığınız için teşekkür etmek isterim” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/prysmian-group-turkiye-bilgilendirme-toplantisi-ve-kidem-toreni-duzenledi_91500.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!