Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Samsun’da Çocuk Parkında İnşaat Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak için inşaata başladı.

yapi.com.tr
Samsun’da Çocuk Parkında İnşaat Başladı

Samsun’un eski Belediye Başkanı, AKP Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz kentin görüntüsünü bozdukları gerekçesiyle liman önündeki Gıda Borsası ve Kamyon Garajını yıkarak bölgeyi yeşil alana çevirip Adnan Kahveci Parkı yapmıştı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise bu parkın içindeki çocukların oyun oynama alına 153 Kent Yönetim Merkezi kurmak için çalışmalara başladı.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; Başkan Demir sosyal medya hesabından, “Şehrimiz için çözüm odaklı çalışmanın en büyük örneği olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. 17 ilçedeki tüm taleplerin anında değerlendirilip çözüme kavuşturacağı Alo 153 Kent Yönetim Merkezi hizmet binamızın temeli atıldı.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatı ile çocuk parkının içerisinde 983 metrekarelik alana çok katlı belediyenin çözüm merkezi olarak kullanacağı Yönetim Merkezi inşasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi, projeyi geniş kitlelere duyurmak için sosyal medyada hesabından sponsporlu paylaşım yaptı. Bu paylaşıma vatandaşlar “Başka yer mi bulamadınız” diye yazarak tepki verdi.

Adnan Kahveci Parkında piknik yaptıklarını ve çocukların oynadığını dile getiren vatandaşlar, yeşil alana dikilecek beton kütle için “Yeşil alanı yıkıp kent merkezi mi yapıyorsunuz… Yeşil alanın, parkın içine bina yapmak çok dahiyane bir fikir… Bütün yeşilliklere beton dökün tam olsun…” gibi yorumlar yaparak kent merkezi inşaatının başka bir yere yapılmasını istedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/samsunda-cocuk-parkinda-insaat-basladi_182665.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!