Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Schneider Electric’ten ‘Yeni İş Ortağı Portalı’

Enerji yönetimi uzmanı Schneider Electric, iş ortaklarıyla olan iş süreçlerini daha geliştirmek ve partnerlerine fayda sağlamak amacıyla ücretsiz olarak hizmet veren Schneider Electric Yeni İş Ortağı Portalı’nı kullanıma sundu.

yapi.com.tr
Schneider Electric’ten ‘Yeni İş Ortağı Portalı’

Yeni İş Ortağı Portalı, Schneider Electric’in, makine imalatçıları, sistem entegratörleri, pano imalatçıları, danışmanlık ve proje tasarım firmalarından oluşan ana ortaklarının eğitim, doküman fırsat yönetimi, iş ortağı bulucu gibi faydalı kaynaklara erişmelerini sağlıyor. Sisteme ücretsiz olarak kaydolan kullanıcıların yararlanabildiği uygulama, yeni iş fırsatlarıyla daha hızlı büyüme, müşterilerin ihtiyaçlarını daha hızlı yanıtlama ve en yeni pazarlama tekliflerle daha fazla satış yapılmasını amaçlıyor.

İş ortakları, portalda yer alan ürün ve çözüm belgeleri, broşürler, referans kılavuzları, teknik belgeler ve gelişmiş arama fonksiyonu gibi temel satış araçlarına, oluşturulan özel bir bölüm sayesinde erişim sağlayabiliyor.

İş ortakları, portaldaki ‘Fırsat Yönetimi’ arabirimi aracılığıyla yeni fırsatlar elde edebilecek ve belirledikleri fırsatları kaydedebilecekler. Fırsat Yönetimi arabirimi, satış süreci boyunca güncelleme yapılmasını, durum görüntülemeyi, uyarılar alınmasını ve iş birliği yapılmasını sağlıyor.

Schneider Electric, portal aracılığıyla iş ortaklarına, müşterilerinin schneider-electric.com.tr adresinden onları arayabilmesine olanak tanıyor. Ayrıca potansiyel müşteriler de doğrudan iş ortağı portalından yönlendiriliyor.

Müşterilerin gereksinimleri için bilgi, donanım ve yetkinliği geliştirmeye olanak tanıyan Schneider Electric, iş ortağı portalından sunduğu eğitimlerle, en zor problemlere çözüm sunmaya yardımcı oluyor. Hızı ve zamanı iş ortakları tarafından belirlenen eğitimlerle; çevrim içi eğitim, sektör uzmanlarından canlı web konferansları, ödüllü çevrimiçi kurslar ve daha birçok pratik uygulama eğitmen rehberliğinde sunuluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electricten-yeni-is-ortagi-portali_126604.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!