Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taksim Yine Şantiyeye Döndü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

yapi.com.tr
Taksim Yine Şantiyeye Döndü

HaberTürk'ten Can Mete'nin haberine göre; ilk etap çalışmaları 13 Eylül 2013’te tamamlanarak yayalara açılan fakat akıbeti o günden beri merak konusu olan Taksim Meydanı’nda zemin düzenleme çalışmaları başladı.

'Beyoğlu ve İstanbul’u çok daha güzel bir hale getireceğiz'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yaptığı açıklamada Taksim Meydanı Projesi kapsamında zemin düzenleme çalışmasına başladıklarını söyleyerek Koruma Kurulu onaylı bir çalışma yürütüleceğini ve zemin yenileme işlemlerinin çevreye rahatsızlık vermeden kısım kısım tamamlanacağını belirtti. Topbaş, ‘‘Yeşillendirilmiş zeminiyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi Beyoğlu’na yakışır bir hale gelecek. İstikrar sayesinde İstanbul çok şükür rotasına giriyor. Bu istikrar sayesinde Beyoğlu ve İstanbul’u çok daha güzel bir hale getireceğiz’’ dedi.

Zemin döşeme işlemleri tamamlandıktan sonra oturma birimleri, süs havuzları, ağaçlar, duraklama ve dinlenme alanlarının eklenmesi, aynı zamanda meydanın simgesi olan Cumhuriyet Anıtı’nın da daha tanımlı bir hale getirilmesi sonucunda projenin tamamlanması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/taksim-yine-santiyeye-dondu_131125.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!