Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe İnşaat Narlife ile Yaşam Konseptini Tamamlıyor

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden bir olan Tepe İnşaat, Narcity ve Narkule’den sonra İstanbul Maltepe’deki projelerine bir yenisini daha ekledi.

yapi.com.tr
Tepe İnşaat Narlife ile Yaşam Konseptini Tamamlıyor

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden bir olan Tepe İnşaat,  Narcity ve Narkule’den sonra İstanbul Maltepe’deki projelerine bir yenisini daha ekledi. Renkli mimarisi ile öne çıkan ‘Narlife’ projesi, Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, Yurtiçi Mali işler Koordinatörü Tuncay Kutlu ile Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal’ın katılımıyla 25 Eylül Salı günü Grand Hyatt’ta düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

“Narlife kendini kanıtlamış bir tarzın devamı”

Tepe İnşaat’ın her zaman marka değeri ve inşaat kalitesi yüksek standartlarda konut projeleri ürettiğini vurgulayan Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, “Tepe İnşaat olarak Maltepe’de önemli bir marka değeri yarattık. Narcity ve Narkule, bu bölgenin bir yaşam merkezi haline gelmesinde büyük rol oynadı. Bilgi birikimimiz ve kültürümüzün yansıması olan bu iki proje ile komşu olan Narlife’ı da, ilk iki projenin Maltepe’de yarattığı değerin üzerine inşa ediyoruz” dedi.

Tüketicilerin günümüzde artık sadece projeleri değil, gayrimenkul şirketlerini de değerlendirerek, çok daha bilinçli konut aldığına dikkat çeken Oğuz “Tepe İnşaat’ın marka değeri ve inşaat kalitesi yüksek standartlardaki konut projeleri tüketiciler tarafından her zaman ilgi ile karşılanıyor” dedi.

Narlife projesinde daha fazla yeşil alan bulunduğunu, konfor standartlarının daha yüksek olduğunu ve güzel sanatlar ile iç içe bulunduğunu vurgulayan Oğuz, “Narlife halihazırda kendini kanıtlamış bir tarzın devamı” dedi.

Projenin KDV oranlarının mevcut durumda Narlife için yüzde 1 olduğuna dikkat çeken Oğuz, kanunla birlikte bir değişiklik olması halinde farkın müşteri tarafından karşılanacak lduğunu ifade etti. Bu bağlamda KDV oranlarının adaletli bir şekilde belirlenmesi gerektiğini aktaran Oğuz, aksi halde sektörün bu durumdan olumsuz etkileneceğini vurguladı.

“Narlife ilk iki proje ile aynı DNA’ya sahip”

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz’dan sonra söz alan Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal, öncelikle Narlife projesiyle ilgili kısa bir video paylaştı. Maltepe’de Narcity ile oluşturdukları konsepti, Narkule ile pekiştirdiklerini ve bu konsepti aynı DNA’ya sahip Narlife projesi ile tamamladıklarını belirten Erkartal, temel benzerliklerle birlikte Narlife projesinin belli noktalarda farklılaştığını, söz konusu farklılıkların; “LEED Altın’ı hedefliyor olmak, daha fazla yeşil alana ve yüzde 60 deniz manzarasına sahip olmak” şeklinde sıraladığını anlattı.

Projenin en önemli özelliklerinden birinin; konut blokları ortasında bulunan geniş yeşil alan olduğunu belirten Erkartal, söz konusu alanın “ortak yaşam alanı” olarak tasarlandığını ve söz konusu rekreasyon alanında yürüyüş parkurları ile geniş bir çocuk bahçesinin bulunduğunu vurguladı. LEED süreci için doğal yaşamın korunmasına dikkat ettiklerini belirten Erkartal, çevre dostu malzeme ve doğal bir peyzaj önerdiklerini paylaştı.

Erkartal, 609 adet konuttan oluşan Narlife’ta, diğer projelere oranla iç mimaride segmenti biraz yukarı taşıdıklarını ve civarda bulunan üniversitelerden gelen talepler doğrultusunda ilk kez bu projede, stüdyo ve 1+1 daireleri satışa sunduklarını aktardı.

“İnşaat 30 ayda tamamlanacak”

Erkartal, mevcut talep ve beklentilerin memnuniyet verici olduğunu belirterek sözü Tepe İnşaat Yurtiçi Mali İşler Koordinatörü Tuncay Kutlu’ya bıraktı. Toplantıda daire fiyatları ve konut finansman modeli hakkında bilgi veren Kutlu da inşaatı 30 ay gibi bir sürede tamamlamayı planladıklarını belirterek “Garanti Bankası ile yapmış olduğumuz anlaşma doğrultusunda Narlife’tan daire almak isteyenler 60 ay süresince yüzde 0,91 ve 120 ay süresince yüzde 0,93 aylık faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor” dedi.

Tepe İnşaat’ın Maltepe’de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olan Narlife, Narcity ve Narkule gibi sahil yoluna ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Narlife, E-5’e 4 km, Bağdat Caddesi’ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 km uzaklıkta bulunuyor.


Narlife proje künyesi için ilerleyiniz...

Narlife proje künyesi

Tür: Konut

Konum: Başıbüyük Mahallesi, İstanbul

Proje Sahibi: Tepe İnşaat

Mimari Proje: NSMH Mimarlık Hizmetleri (Nevzat Sayın)

Statik Proje: Özün Proje Mühendislik

Mekanik Proje: Metta Mühendislik

Elektrik Proje: Akay Mühendislik

Başlangıç Tarihi: 12 Eylül 2012

Tamamlanma Tarihi: 31 Mart 2015

Arazi Büyüklüğü: 79.000 brüt m2, 29.500 net m2

İnşaat Alanı: 120.000 m2

Daire Sayısı: 609 adet

Daire Büyüklükleri: Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı ve bahçeli

Daire Brüt M2’leri: Stüdyo daireler: 39,92 m2 –   46,28 m2,                   
                           1+1 daireler: 51,76 m2 –   65,18 m2,
                           2+1 daireler: 90,21 m2 – 113,78 m2
                           3+1 daireler: 140,62 m2 – 166,73 m2
                           4+1 daireler: 158,59 m2

http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-insaat-narlife-ile-yasam-konseptini-tamamliyor_102224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!