Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Termo Teknik Kayseri’de Hızlı Büyüme Hedefliyor

Dünyanın önde panel radyatör üreticisi ve ısıtma sistemleri şirketi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, Kayseri’de yetkili bayileri ve ısıtma sektörü temsilcileri ile buluştu.

yapi.com.tr
Termo Teknik Kayseri’de Hızlı Büyüme Hedefliyor

Termo Teknik Kayseri Bölge Bayi Aktif Isı’nın desteği ile gerçekleşen toplantıda konuşan Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Termo Teknik’in iç piyasada faaliyetini yoğunlaştırarak geçtiğimiz 4 yılda panel radyatör alanındaki pazar payını yüzde 80 oranında artırdığını; satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını söyledi. Porsemay, Kayseri’nin İç Anadolu’nun  hızlı gelişen, modern ve büyük bir sanayi kenti olmasının yanı sıra, sert kış şartları ile de tanındığını ve Termo Teknik’in üst kalite ürünlerinin Kayserilileri kış şartlarında en verimli ve tasarruflu şekilde ısıtacak niteliklere sahip olduğunu söyledi.   

Termo Teknik’in, kullanıcıların ısıtma sistemlerine ilişkin farklı taleplerine tek noktadan yanıt veren bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Porsemay şöyle devam etti:

ErolErol Porsemay“Geçtiğimiz yıllarda İngiltere’de üretilen ve Avrupa’nın en iyi kombileri arasında yer alan, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu yoğuşmalı kombi Logic’i Türkiye’ye getirmiştik. Logic, Türk tüketicisi tarafından çok sevildi. Son olarak 2013 yılının 3. çeyreğinde Türkiye’ye getirdiğimiz, Logic ile birlikte Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award )Ideal Heating fabrikasında üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax da son kullanıcıdan yoğun ilgi gördü.

Ideal Heating’in ürettiği yoğuşmalı kazanlar, Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Evomax, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimliliği ile dikkat çekiyor. Bu kazanları Türkiye’ye getirerek hem bir ihtiyaca yanıt veriyoruz, hem de Termo Teknik olarak mühendislik hizmeti desteği sunuyoruz. Ekibimiz, projedeki cihazlardan, bağlantıların nasıl yapılacağı gibi tüm teknik konularda Evomax kazan satın alan müteahhitlere ve son kullanıcılara yardımcı oluyor”.


Evomax

Evomax, kompakt ölçüleri ile yüksek yer tasarrufu sağlarken, güneş kolektörü ile de entegre çalışabiliyor ve maksimum enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Hem ısınma hem de sıcak su konforunu birlikte sağlayan Evomax, tüketici ve teknik servise kullanım kolaylığı sunan geniş Türkçe menülü kontrol ekranı özellikleri ile de bir adım daha öne çıkıyor.
 
Evomax; ileri teknoloji teknik tasarımı ve gelişmiş kontrol aksesuarları sayesinde, özellikle geçiş mevsimlerinde sabit verimlilikte çalışarak istenen sıcaklığı yakalayabiliyor ve bu sayede minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor. Evomax, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarına için de kullanılabiliyor. Talep edildiğinde tek kontrol paneli ile 15 adet kazanı birlikte sıralı (kaskad) çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine bile ulaşılabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknik-kayseride-hizli-buyume-hedefliyor_118113.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!