Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tuğlayı Onlar İcat Etmedi, ama Yeni Bir Bilinçle Yorumluyorlar

1973 yılında Bartın'da Boğaz mevkiinde kurulan ilk fabrikayla temelleri atılan Işıklar Klinker Tuğla Grubu, bugün Işıklar Holding’in en kalabalık ve en önemli şirketlerinden biri olarak “Türkiye’nin en iyi klinker tuğlası” mottosuyla faaliyetlerine devam ediyor. Işıklar Klinker Tuğla Grubu Genel Müdürü Cem Baki Sinal’ın sektöründe ‘fennine uygun

yapi.com.tr
Tuğlayı Onlar İcat Etmedi, ama Yeni Bir Bilinçle Yorumluyorlar


“Çalışanlarımızın kalifiye olmasını önemsiyoruz”

Bartuğsan’da 190 mavi yaka ve 25 beyaz yaka personel çalışıyor. “Personelimizin tamamının kalifiye olmasını isteriz; çünkü mimari detay ya da dekorasyon malzemesi üretiyoruz” diyor Sinal. Mavi yaka çalışanların büyük çoğunluğu Bartın çevresinden istihdam ediliyor. Firma ayrıca, seramik teknisyenleri ya da mühendisleriyle çalışmayı da özellikle tercih ediyor. Farklı disiplinlerden gelen çalışanların uyum süreci, fabrika bünyesindeki Turgut Işık Eğitim Merkezi ’nde yapılan periyodik eğitim çalışmalarıyla sağlanıyor. Eğitim merkezi, ayrıca usta seminerlerine de ev sahipliği yapıyor. Bu eğitimlere Türkiye’nin farklı bölgelerinden ustalar katılabildiği gibi, komşu ülkelerden de misafirler olabiliyor.



Anahtar teslim proje hizmeti de veren Işıklar Klinker Tuğla Grubu, Türkiye’de bu sektörde en fazla endüstriyel tasarım yapabilen mimar çalıştıran firma olma iddiasını da taşıyor. Firma bünyesinde oluşturulan mimari büroda, fonksiyonel kullanımı arttıracak detay elemanlarının (denizlik tuğlası, çim tuğlası, harpuşta elemanı vb.) alternatif tasarımlarının hazırlanmasında ve özel tip detayların tasarlanmasında üretim bölümüne destek de veriliyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8
ETİKETLER: fabrika gezileri
http://www.yapi.com.tr/haberler/tuglayi-onlar-icat-etmedi-ama-yeni-bir-bilincle-yorumluyorlar_90515.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Popüler Fabrika Gezileri

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!