Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Volvo Kamyon Yeni FH Serisini Tanıtıyor

Volvo Kamyon, en çok tercih edilen ürünü Volvo FH'ın ve en prestijli kamyonu Volvo FH16'nın yeni modellerini 5 Eylül Çarşamba günü piyasaya sürecek.

yapi.com.tr
Volvo Kamyon Yeni FH Serisini Tanıtıyor

Volvo Truck Corporation Başkanı Claes Nilsson, lansman öncesi yaptığı açıklamada, “Volvo FH serisi, neredeyse yirmi yıldır nakliye şirketlerine güvenlik, verimli taşımacılık ve yüksek kalite sunuyor. Yeni modellerimizle birlikte, bu üç alanın hepsinde daha da güçlü hale geleceğiz" dedi.

Volvo, yeni modellerininin en zorlu gereklilikleri karşılaması için sürücüler ve nakliye firmaları ile bugüne kadar hiç yapmadığı kadar çok test gerçekleştirdi. Nilsson konuyla ilgili açıklamasında, “Yeni modellerin son halini müşterilerimiz belirledi.  Kamyon ve çekici sektörüne yeni bir standart getirdiğimize inanıyorum” yorumunu yaptı.

“Bir kamyondan çok otomobile benziyor”

Yeni modelleri geliştirme sürecinde öncelikli amaçlardan biri, piyasadaki en iyi yol tutuş özelliklerine sahip olan kamyon ve çekiciyi yaratmaktı. Yeni Volvo FH serisinde yapılan çeşitli yapısal iyileştirmeler, dengeli ve esnek bir tasarım sağlıyor. Yeni tasarım için "Kendi beklentilerimizin bile ötesine geçtik" diyen Volvo Kamyon Ürün Müdürü Martin Palming, "Volvo FH, hassas tepkileri ve güven veren yön dengesiyle bir kamyondan çok otomobile benziyor" şeklinde konuştu.

Soldan direksiyonlu ağır kamyonlar için yeni bir 'bağımsız ön süspansiyon' sistemi

Yeni Volvo FH serisi, soldan direksiyonlu ağır kamyonlar için yeni bir Bağımsız Ön Süspansiyon (IFS) sistemi sunuyor. Palming, “IFS, çekici dünyasının yol tutuşa olan yaklaşımını kökten değiştirecek şekilde tasarlandı. IFS'li Volvo FH, dünyanın yolda nasıl davranması gerektiğini en iyi bilen çekicisi olacak” dedi.

Bağımsız ön süspansiyon, her ön tekerleğin ayrı bir süspansiyonun olması ve dolayısıyla diğer tekerleğin hareketini etkilememesi anlamına geliyor. Her iki tekerlek de bağımsız hareket ettiği için, sürüş daha dengeli ve yumuşak oluyor. Hareketler, bir tekerlekten diğerine aktarılmadığı için hassaslık ve kontrol hissi de artıyor.

Lansman etkinliği 5 Eylül'de

Volvo FH Serisinin dünya prömiyeri ve resmi lansmanı 5 Eylül'de, Orta Avrupa saati ile 21.00’da Göteborg'da gerçekleştirilecek. Madrid, Birmingham, Paris, Rotterdam ve Brüksel'de de paralel etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca, lansman sitesi olan www.volvotrucks.com.tr/fh adresinden etkinliği canlı izlemek de mümkün olacak.

İp cambazı Faith Dickey'in, 80 km/s hızla hareket eden iki çekici arasına gerilmiş bir ipte yürüyerek dengeli sürüş özelliğini gözler önüne serdiği 'Ballerina Stunt' / Balerin Akrobasisi videosunu izlemek için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/haberler/volvo-kamyon-yeni-fh-serisini-tanitiyor_100078.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!