Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Yenilikçi Teknolojilerle Tüketicilerin Yaşamsal Konforunu Artıracağız”

Yıldız Entegre, sağladığı iş fırsatları ve uluslararası etkinliklerle sektörün ilgi odağı haline gelen Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda yüksek kaliteli ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

yapi.com.tr
“Yenilikçi Teknolojilerle Tüketicilerin Yaşamsal Konforunu Artıracağız”

Hem ulusal hem de global sektör profesyonellerini bir araya getiren fuara katılım gösteren Yıldız Entegre, ahşabın doğallığını mekanlara yansıtan, yoğun şehir yaşamının etkisini azaltacak yalın, kullanışlı, estetik, kaliteli tasarımlarını sergiledi.

Stantta, Yıldız Entegre’nin hem kalite hem de görsel olarak fark yaratan laminat parke, kapı ürünleri ve levha grubundaki yeni dekorları ziyaretçilere sunuldu. Parkede Wood serisiyle “Göztepe” dekoru da kullanıcılardan büyük beğeni aldı. Binlerce yıllık çini dekorlarını farklı yapı malzemeleri ile görmeye alışkın olan insanlar, bu motifleri laminat parke üzerinde ahşap malzemeye uygulanmış olarak gördüler ve bir parkenin üzerinde yürüdüklerini daha sonra fark ettiler.



Ayrıca, “glass” serisi olarak ilk defa bu fuarda sergilenen 2 mm Acrylic ürünleri, “Variodor” markası üretilen klasik kapılarda Teak, Koyu Teak dekorları, "Alize" serisinde ise Kızılceviz ve Lake Beyaz dekorları nihai tüketiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Yapı Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı; Kurulduğumuz günden beri ürün portföyümüzü genişletmeye, inovasyon ve gelişim odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları ile birlikte rekabetçi piyasa koşullarında müşteri beklentilerinin hep bir adım önünde olup inovatif ürün sunmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda 2018 yılında da çalışmalarımıza hız kazandırdık. Parke grubunda 5G kilit sistemi ile 2017 yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmıştık, 2018 baharında da hız kesmeden Exclusive 5G serisine yeni dekorları dahil ettik, ürün usta dostu, Exclusive 5G’nin hem dekor seçenekleri, hem de hızlı döşenebilir kilit sistemi müşterilerimize ve bu işi yapan ustalara büyük kolaylık getirdi. Hızlı kilit sistemi sayesinde kolayca montajı yapılabiliyor. Gerektiğinde aynı hız ve kolaylıkla demontaj da yapılabiliyor. Bunun gibi birçok yenilikçi ürünümüzü fuarlarda tüketici ile buluşturuyoruz.

Bu anlamda “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, tüm sektör paydaşların buluştuğu önemli bir platform. Ziyaretçilerin ürünlerimize gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Yıldız Entegre olarak günümüz trendlerini en iyi yansıtan, parkeden, MDF’ye, yonga levhadan kapak panellere kadar uzanan zengin ürün portföyümüzle fuarda yer alıyoruz. Türkiye’de daha önce üretilmeyen katma değerli ürünlere yönelme stratejimizi sürdürüyoruz. Yenilikçi teknolojilerle tüketicilerin yaşamsal konforunu artırmaya yönelik ürün geliştirme çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenilikci-teknolojilerle-tuketicilerin-yasamsal-konforunu-artiracagiz_165638.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!