Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak

Ulaşım, tasarım, gelecek, finans, network ve enerji konularına odaklanan ve her ayın son Salı akşamı gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks Buluşmaları”nın 25 Ocak 2011’deki dördüncü toplantısının konusu “Yeşil Finans” olacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25 Ocak 2011 19:00
BİTİŞ TARİHİ: 25 Ocak 2011 20:30
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

BR>Green Drinks Hakkında
1989 yılında Londra'da başlayan Green Drinks, 60 ülkede, 700'den fazla şehirde düzenlenen, ağ oluşturma ve geliştirme amacı taşıyan aylık bir networking aktivitesidir. Kar amacı taşımayan ve kendiliğinden organize olan Green Drinks, yeşil profesyoneller, akademisyenler, sivil toplum örgütleri, çevre gönüllüleri gibi katılımcılara açık olarak çalışmalarını sürdürüyor. Green Drinks 2009 Mart ayında gerçekleştirilen ilk buluşmasıyla Türkiye'de de faaliyet göstermeye başladı.

Green Drinks İstanbul aylık olarak toplanan, yeşilin farklı tonlarının bir araya geldiği, katılımcılarının yaptıkları işler veya ilgi alanlarına göre fikir paylaştığı bir ortam niteliğinde. 2010 yılı Mart ayından itibaren bu toplantılarda yeşil yaklaşımlara duyarlı ve dalında başarılı katılımcıların kendi uzmanlık alanları ile ilgili yaptıkları konuşmalarla geliştirilen Green Drinks Istanbul, "Her Ayın Son Salı'sı" sloganı ile düzenli olarak buluşmalar gerçekleştirmeyi ve katılımcılarını arttırarak "yeşil algıyı geliştirme" yolunda katkı sağlamayı hedefliyor. “Ekodünya Yaklaşırken – Green Drinks” ile yeni bir model oluşturarak daha büyük bir kitleye erişmeyi, katılımcıların network ağını genişletmeyi ve sonucunda sürdürülebilir bir sosyal sorumluk modeli oluşturmayı amaçlıyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


EKODÜNYA Fuarı Hakkında
Yapı sektörünün 34 yıldır bölgesinde – Balkanlar, BDT ülkeleri ve Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika- en büyük buluşması olan YAPI FUARI/ TURKEYBUILD İstanbul, Yapı-Endüstri Merkezi’nin misyonu olan kaliteli, evrensel ve çevreye duyarlı yapılaşmayı amaçlayan en büyük etkinliğidir. EKODÜNYA Fuarı, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacı ile, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında ve Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde YAPI FUARI/ TURKEYBUILD kapsamında özel bir alanda etkinlikleri ve malzeme sergilemeleri ile yer alacaktır.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ekodunya-yaklasirken---green-drinks-bulusmalarinda-yesil-finans-tartisilacak_84604.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!