Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak

Ulaşım, tasarım, gelecek, finans, network ve enerji konularına odaklanan ve her ayın son Salı akşamı gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks Buluşmaları”nın 25 Ocak 2011’deki dördüncü toplantısının konusu “Yeşil Finans” olacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25 Ocak 2011 19:00
BİTİŞ TARİHİ: 25 Ocak 2011 20:30
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

BR>Konuşmacılar Hakkında

PAUL DELAHUNTY
HELVETIA ASSOCIATES | Kurucu Yönetici, Bağımsız Danışman

Paul Delahunty Londra Üniversitesi Imperial College Matematik bölümünden mezun oldu. Büyük sirketlerin bilgi teknojileri bölümlerindeki uzun kariyerine başlamadan önce Reed International Group’ta (şimdiki adı ile “Rees Elsevier”) satış elemanı olarak çalışmaya başladı. Delahunty üretim, hizmet ve finans sektörlerinde sistem geliştiricisi ve yöneticisi pozisyonlarında yer aldı. Dünyanın en büyük para ve menkul komisyoncularından ve Londra menkul kıymetler borsasının hisse senedi indeksinde listelenmiş en yüksek sermayeli ilk 100 firmasından biri olan [FTSE 100 Company] ICAP plc’de Bilgi İşlem Direktörü oldu.

Paul Delahunty kendi profesyonel hizmet uygulamasını kurmak için 2000 yılında ICAP’den ayrılarak Dell, Nikon ve Ford gibi büyük şirketlerle çalıştı. 11 Eylül olayını takiben müşterilerini belirlemek ve uygun genişleme kaynaklarını sağlamaya yardımcı olmak için danışmanlık desteği sağlayarak KOBİ sektörüne tekrar odaklandı.

Paul Delahunty, 2006 yılının Ekim ayında İngiltere’nin tüm güneydoğusunu kapsayan bir İngiliz bölgesel fon örgütünde [Finance South East-FSE] risk üstlenerek, yeni açılan işlere yatırım yapan potansiyel girişimciler [business angels] için bölgesel kalkınma kuruluşu SEEDA [South East England Development Agency-Güney Doğu İngiltere Kalkınma Ajansı] tarafından finanse edilen bir eğitim programı olan “güç yatırımı” için çalışmalara başladı. Bunu takiben FSE’nin “business angel” ağında yer alan SECA için ağ yöneticisi ve Ready for Equity’nin proje yöneticisi olarak ikili bir rol üstlendi.

Ready for Equity projesi, Avrupa Komisyonu Leonardo Da Vinci programı tarafından finanse edilen ve Avrupa’da gelişmekte olan ekonomiler için Avrupa bazında hem girişimciler hem de “business angels” eğitimlerinin kalkınmaları ve yayılmalarını sağlayan dört yıllık bir proje olarak Eylül 2010’da tamamlandı. Paul Delahunty proje yönetimi, eğitim, danışmanlık ve fon yaratmadaki yetenek ve tecrübelerini kullanarak KOBİ sektöründe bağımsız danışmanlığını sürdürmek adına yakın bir zamanda FSE’yi bırakarak Helvetia Associates’i kurdu. Delahunty proje yönetimi, danışmanlık, eğitim ve fon yaratma deneyimlerine bu kapsamda devam ediyor.


HELVETIA Hakkında

Paul Delahunty’nin bağımsız danışmanlık şirketi Helvetia, şu alanlarda hizmet veriyor: Avrupa Birliği Projeleri, yazılım geliştirmeleri, yatırım ağları, eğitim çalışmaları, data merkez relokasyonları kapsamında uluslararası kültürel farklılıkları ve dilleri aşarak teknik kalkınma, sistem ve entegrasyon denetimi, fiziksel relokasyon, operasyonel yönetim, eğitim malzemelerinin gelişimi projelerinde “proje yönetimi”; bilgi ve düşüncelerin doğru aktarımıyla geçici yönetim, program ofis kurulumu, stratejik planlama, iş/teknoloji sıralaması, yatırım ağ lansmanı, yatırım portfolyo yönetimi, sosyal medya pazarlama alanlarında konferans konuşmacılığı da yaparak “danışmanlık”; KOBİ pazarının finansal hizmetler sektöründe eğitim kursları yazımı ve bu kursların aktarılması konularındaki deneyimle Belçika, Polonya, Slovenya ve Türkiye gibi Avrupa’nın gelişen ekonomilerine ve Macaristan, Litvanya, Malta ve İspanya’nın çeşitli organizasyonlarına danışman olarak eğitim; business angels, girişimciler, akıl hocaları/koçlar, yatırım ağları yöneticileri ve eğitici bireylere bu deneyimler kapsamında “özel eğitimler”; çoklu sektörler, yatırım sendikaları, müşterek yatırımlar, karma anlaşmalar, bağışlar, sponsorluk, yatırımcı ilişkileri alanlarında “fon kaynağı sağlayarak fon arttırımını yönetmek”.

Helvetia, son iki yılda 1 milyon pound fon kaynağı bularak Londra’nın KOBİ sektörüne, genişleme fonlarının tespit edilmesi ve güvenliğinin sağlanması konusunda destek olmuştur.

A: 32 The Brambles, Crowthorne, Berkshire, RG45 6EF
T: +44 (0)7514 367185
+44 (0)1344 771490
stickinsect5@yahoo.co.uk

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ekodunya-yaklasirken---green-drinks-bulusmalarinda-yesil-finans-tartisilacak_84604.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!