Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

“2017 Ertelenen Konut Talebinin Karşılandığı Yıl Olacak”

Türkiye gayrimenkul sektörünün yurt dışına bağımlı olmadığını ifade eden Seba Gacemer, “Pek çok Avrupa ülkesinde bulunamayacak güçlü bir gayrimenkul sektörüne sahibiz” diyor.

yapi.com.tr
“2017 Ertelenen Konut Talebinin Karşılandığı Yıl Olacak”

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, uluslararası yatırımcıların kararlarına ışık tutan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 raporuna göre, güçlü bankacılık sektörünün Türkiye’nin en büyük avantajlarından biri olarak gösterildiğini belirtti. Türkiye gayrimenkul sektörünün yurt dışına bağımlı olmadığını ifade eden Seba Gacemer,  “Genç nüfus yapısı, kentsel dönüşümden kaynaklı yenilenme ihtiyacı, evlenmeler, boşanmalar, hızla gelişen orta sınıf ve iş hayatına dahil olan genç profesyonellerin etkisiyle iç dinamiklerimiz kuvvetli. Pek çok Avrupa ülkesinde bulunamayacak güçlü bir gayrimenkul sektörüne sahibiz. Bunu fark eden yabancı yatırımcılar da Türkiye’den konut veya ticari gayrimenkul elde etmeyi tercih etmeye başladı, mütekabiliyetten bu yana çok yol aldık, yabancının Türkiye’de hayatını devam ettirebilmesi için yapılacak yeni düzenlemelerle bu talebin daha da artacağını düşünüyoruz. Konut yatırımı 2017’de de popülaritesini sürdürecek” dedi.

SinpaşSinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer

2017’de yeni projelerini sunacaklarını belirten Gacemer önümüzdeki dönemişöyle değerlendirdi:“ 43 yıllık gayrimenkul duayeni Sinpaş grubunun bir üyesi olan Sinpaş GYO olarak, bu yıl halka arzımızın 10.yılına giriyoruz. Bu heyecanla 2017’ye yeni projeler hazırladık. Bu yıl yoğun çalışmalarla hazırladığımız güzel projelerimizi 2017 ‘de lanse edeceğiz.  Sinpaş markasına duyulan güven ve Sinpaş projelerine olan yoğun ilgiyle yolumuza devam ediyoruz.”

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/2017-ertelenen-konut-talebinin-karsilandigi-yil-olacak_153181.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!