Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sinpaş GYO 2014’ün İlk Yarısında 376 Milyon TL Ciroya Ulaştı

Sinpaş GYO, 2014 ilk yarı yıl sonuçlarını açıkladı. Geçtiğimiz yılın ilk altı ayına göre satışlarını yüzde 70 artıran Sinpaş GYO, 723 adet satışla 376 milyon TL ciroya ulaştı. İlk altı aylık dönemde İstanbul’da EgeYakası, Ankara’da İncek Blue projelerini lanse eden Sinpaş GYO, ikinci altı ayda dört yeni projesini daha sunmaya hazırlanıyor.

yapi.com.tr
Sinpaş GYO 2014’ün İlk Yarısında 376 Milyon TL Ciroya Ulaştı

Sinpaş GYO, 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu. Firmanın yılın ilk yarısındaki satışları, adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi. Geçtiğimiz yılın ilk altı ayında 412 satış ve 220 milyonluk bir satış cirosu elde eden Sinpaş GYO, 2014’ün ilk altı ayında 723 satışa ve 376 milyon TL ciroya ulaştı.

Lansmanlar peşpeşe gelecek

Şirketin ilk yarı yıl sonuçlarını değerlendiren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları 2014 senesini 'projeler yılı' olarak taçlandırdıklarını belirterek; şunları söyledi:

“Yılın ilk altı ayında İstanbul’da EgeYakası ve Ankara’da İncek Blue lansmanlarımızı yaptık. Önümüzdeki dönem dört yeni projemizi daha sunmanın yoğun çalışması içerisindeyiz. Yaz, sıcaklar ve Ramazan’a rağmen ara vermedik; tam tersine, daha da gaza bastık. Bu yıl projeler yılımız olacağını özellikle vurgulamıştık. Bu yolda yürüyoruz”.

"Sinpaş GYO performansıyla her zaman güvenli bir liman olduğunu ispatladı"

Sinpaş markasının her koşulda sektörün güvenli limanı olduğunu vurgulayan Gacemer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yılın ilk 6 ayı pek çok özelliğiyle farklı bir dönem oldu. Hem sektör hem de ülkemiz için oldukça gergin, yoğun tartışmalarla ve belirsizliklerle geçen bir seçim dönemi yaşadık. Buna rağmen Sinpaş GYO bu örnek performansıyla her zaman güvenli bir liman olduğunu ispatladı. Kimse dolara ve borsaya yaklaşamazken Sinpaş GYO satışlarını yüzde 70 arttırdı. Önümüzdeki döneme daha da olumlu bakıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin tamamlanması ve Merkez Bankası’nın da faiz indirimiyle ilgili yüksek beklentiye cevap vermesinin pozitif etkisiyle birlikte, piyasaların canlanacağını düşünüyoruz. Konut kredi oranlarının da psikolojik sınırın altına ineceğini bekliyoruz”.

Konut ihtiyacının tartışmasız olduğu Türkiye'de konut alım motivasyonunu etkileyen iki ana unsurun çekici konsept projeler ve finansman kolaylıkları olduğunu vurgulayan Gacemer, “Bunu kendi bünyemizde gerçekleştirmekten ve müşterilere sunmaktan elbette ki mutluyuz. Ancak finansman yükümüzün bankalar aracılığıyla müşteriye cazip koşullarda sunulmasının daha geniş kesimlere hitap edebilmemize imkan sağlayacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-gyo-2014un-ilk-yarisinda-376-milyon-tl-ciroya-ulasti_122540.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!