Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ağaçlı Yol'da İhale Tamam: Hangi Firma Rezidans Dikecek!

Satışı büyük tartışmalara neden olan ve kamuoyu tarafından büyük tepki gösterilen Bornova Ağaçlı Yol’daki Karayollarına ait arsayı Folkart yapı kuruluşu Liva A.Ş. aldı. Şirketin ilk açıklaması ‘Tek ağaç kesilmeyecek’ oldu.

yapi.com.tr
Ağaçlı Yol'da İhale Tamam: Hangi Firma Rezidans Dikecek!

‘Ağaçlı yol’daki Karayolları’na ait 27 bin metrekarelik arsa satışı tamamlandı. Başbakanlık Özelleştirme Daire Başkanlığı ‘nın Bornova Ağaçlı Yol’daki arsasını satışı ihalesine 10 firma katıldı. İhaleyi 76 milyon 300 bin TL’lik teklif veren Folkart yapı kuruluşu Liva A.Ş. kazandı. Bu satış özelleştirme ihalesinin ilk etabı olarak değerlendiriliyor. Özelleştirmenin ikinci etabı olan 54 metrekarelik arsa satışı ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

'Ağaçlı Yol' için Dava!

"Tek ağaç kesilmeyecek"

DHA'nın haberine göre, kazanılan ihale sonrası bir açıklama yapan Folkart Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “27 bin metrekarelik bu arsa aslında halkın kullanımına açık olmayan, şehrin merkezinde Karayolları’nın tamirhane ve bakım istasyonlarının bulunduğu atıl bir alan. Biz bu alanı iyi bir fizibiliteyle bölge ihtiyacı doğrultusunda en uygun projeyle değerlendireceğiz” dedi.

"Ağaçlı Yol" Direnişi Sürüyor!

Mesut Sancak ‘Biz İzmir sevdamızı İzmirliler’e kanıtlamış bir firmayız. Bugüne kadar İzmir’e kazandırdığımız projelerimiz bir çok yurt dışı ülkede bile örnek gösteriliyor. Bu arsaya bölgenin ismine yakışır arazinin yapısına uygun yeşille bütünleşmiş, tüm İzmir’e değer katacak, rezidans ve ofislerden oluşan, içerisinde AVM olmayan bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu ihalenin tamamını alırsak arazideki tek ağacın kesilmeyeceğinin talimatını veriyorum” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/agacli-yolda-ihale-tamam-hangi-firma-rezidans-dikecek_112725.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!