Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bornova'da Bina Cephesi Reformu

Bornova Belediyesi, ilçe genelinde binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek bir dönüşüm başlatılacağını açıkladı. Buna göre, bina cephelerinin birbirine uyumlu renklere boyanmasından, klima yerlerinin düzenlenmesine kadar pek çok değişiklik yapılacak.

yapi.com.tr
Bornova'da Bina Cephesi Reformu

Bornova'da bina cephelerinin ilçeye yakışır hale gelmesi için çalışma başlatıldı. Bornova Belediyesi, pilot bölge olarak belirlenen ilçenin ana arterlerinden biri olan Mustafa Kemal Caddesi'ndeki binalarda cephe düzenlemesi için gerekli hazırlıkları yapıyor. Belediye bünyesinde kurulacak "Tasarım Birimi' ve üniversitelerin ilgili bölümlerinin katkılarıyla oluşturulacak yeni düzenleme projeleri, apartman yöneticilerinin beğenisine sunulacak. Yöneticilerin önerileri ve istekleri de dikkate alınarak son şekli verilecek cephe düzenlemesi projesi kapsamında, binalar birbirine uyumlu renklere boyanacak, klimalar belirli bir düzene göre yerleştirilecek, işyeri tabelaları disiplin altına alınacak.

İlçeyi her yönüyle güzelleştirmek ve yaşam kalitesini arttırmak için projeler ürettiklerini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bina cephelerinin güzel görünmesi kentin imajını doğrudan etkiliyor. Biz de bu doğrultuda Mustafa Kemal Caddesi'ni pilot bölge olarak belirleyip cephe düzenlemesi çalışmalarına başlayacağız. Belediyemizin tasarım birimi, ünivertilerimizin ilgili bölümleri proje oluşturacak. Bu sürece apartman yöneticilerini de dahil edip ortaya çıkan projelerle ilgili katkılarını alacağız. Binalarımızın güzel görünmesinin ilçemizde ne kadar olumlu bir hava yarattığını göstermek istiyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bornovada-bina-cephesi-reformu_119779.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!