Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Akçansa’dan Çanakkale’ye Satış Ofisi

Akçansa’nın Çanakkale bölgesindeki müşterileri, hizmete giren Çanakkale satış ofisi sayesinde şirketin yenilikçi ürün ve hizmetlerine daha kolay ulaşma imkanı bulacak.

yapi.com.tr
Akçansa’dan Çanakkale’ye Satış Ofisi

Pazar odaklı ve çözüm yaratan bir yaklaşımı benimseyen Akçansa'nın ürün portföyüyle olduğu kadar yenilikçi pazarlama stratejileriyle de sektöründe fark yarattığını kaydeden Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, Çanakkale Satış Ofisi’nin hizmete girmesine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Son dönemde tedarikçi-müşteri anlayışını terk ederek, iş ortaklığı anlayışına geçtik. Artık müşterilerimizi iş ortağı olarak konumlandırıyor, onların beklentilerini en etkili şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Çanakkale Bölgesi’nde açtığımız satış ofisi de bu anlayışın bir parçası. Bu ofis sayesinde hem müşterilerimize daha yakın olacağız, hem de çözüm odaklılığı ve rekabet avantajı bakımından daha hızlı sonuçlar elde edeceğiz. Önümüzdeki dönemde farklı bölgelerde yeni satış ofisleri açmayı da planlıyoruz".

Gürdal, Akçansa’nın müşteri memnuniyeti odaklı pazarlama yaklaşımları, müşteri sadakati ve yenilikçi çözümleriyle kalıcı rekabet avantajı yaratmayı hedeflediğini vurguladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akcansadan-canakkaleye-satis-ofisi_118759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!