Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde Akçansa’ya 3 Ödül

Akçansa, Sabancı Topluluğu şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla beşinci kez gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde 3 ayrı kategoride ödül aldı.

yapi.com.tr
Sabancı Altın Yaka Ödülleri’nde Akçansa’ya 3 Ödül

Akçansa, Sabancı Altın Yaka Ödülleri töreninde 'sinerji kurumsal alt kategori' ve 'pazar odaklılık bireysel alt kategori' birincisi seçildi. Törenin büyük ödülü olan 'değer yaratanlar' kategorisinde ise mansiyon ödülüne hak kazandı.

16 Nisan’da Sabancı Center’da gerçekleşen törende, Akçansa Pazarlama ekibi 'Yapı Club kart', 'müşteri sadakat programı' ve '%100 Akçansalı' projesiyle 'pazar odaklılık' ödülünü kazandı. Yüz yıldan fazla ömrü olan 100+ Beton özel ürünü ise Akçansa’ya 'sinerji' kategorisinde ödül getirdi.

Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, 3 farklı kategoride almaya hak kazandıkları ödüllerin kendilerine büyük mutluluk yaşattığını belirterek şöyle konuştu:

"Geçen sene olduğu gibi bu sene de köklü ve işlevsel bir kurumsal alt yapıyla tüm fikirleri harmanlayarak ortak bir bakış açısı oluşturan çalışmalarımız nedeniyle de Sinerji Kurumsal Alt Kategorisi’nde birincilik ödülüne layık görüldük. Aynı zamanda Pazar Odaklılık bireysel kategorisinde de aldığımız ödül, üretimden satış sonrasına uzanan geniş bir çerçevede müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduran anlayışımızın bir takdiridir. Bu başarının temelinde önemli katkıları bulunan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum’’.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sabanci-altin-yaka-odullerinde-akcansaya-3-odul_119899.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!