Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

AKSA'dan İhtiyaca Göre Elektrik Tarifesi

Kazancı Holding bünyesinde faaliyette bulunan AKSA ENERJİ, farklı tüketici ihtiyaç ve yaşam tarzlarına göre 'farklı elektrik tarifeleri' sunuyor.

yapi.com.tr
AKSA'dan İhtiyaca Göre Elektrik Tarifesi

Bugün Türkiye’deki 2,066 MW üretim kapasitesi ile piyasanın en büyük serbest elektrik üreticilerinden biri olan Aksa Enerji’nin Genel Müdürü Cüneyt Uygun, “Aksa Enerji olarak ülkemizin tamamına yayılmış faal 16 enerji santralimiz bulunuyor. Yenilenebilir ve yerli kaynaklardan enerji üretimi  yatırımlarımızı gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Halen 6 adet faal olan ve yatırım safhasında da 2 adet olmak üzere, toplam 8 adet rüzgar santralimiz ve 260 MW'lık kapasitemiz ile ülkemizin en büyük rüzgar enerji kapasitelerinden biri de Aksa  Enerji’dedir” dedi.
 
CüneytCüneyt UygunUygun, serbest tüketiciye yönelik çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

“Tüketiciye yaşam tarzına göre kullandığı elektrik için en uygun teklifi ‘değer yaratarak’ sunuyoruz. Bugün 25 bini aşkın serbest tüketicimiz, 2 milyona yakın da elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz abonemiz bulunuyor. Aksa olarak herkes için sürdürülebilir ve katma değerli bir şekilde elektrik sağlama
anlayışını benimsiyoruz. Farklı tüketici alışkanlıklarında kaynaklanan farklı ihtiyaçların olduğunun bilincindeyiz. Müşterilerimizin tüketim oranları ve hayat tarzlarına göre birçok tarife seçeneğimiz bulunuyor. Elektrik tedariğinde ülke çapında birçok Organize Sanayi Bölgesi ile Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon şirketleri ve beyaz eşya sektörünün en geniş bayi ağına sahip satış ve servis noktaları ve de Türk Kızılayı gibi ülkemizin önde gelen birçok kurum ve kuruluşuna hizmet vermekteyiz. Amacımız, her geçen gün serbestleşen elektrik piyasasında enerji üretimindeki pazar payımıza paralel bir büyüklüğe ulaşmaktır”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aksadan-ihtiyaca-gore-elektrik-tarifesi_119617.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!