Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Alper Doğruer'e Yeni Görev

Mardav Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Doğruer, Mardav'ın büyük hissedarı olan RAVAGO'nun 'Bina ve Yapı Çözümleri' bölümüne 'Business Director' olarak atandı.

yapi.com.tr
Alper Doğruer'e Yeni Görev

Merkezi Belçika'da olan, yaklaşık 40 ülkede 350 şirket ile faaliyet gösteren ve yıllık cirosu 6,5 milyar euro'ya yaklaşan RAVAGO; ağırlıklı ürünlerinin plastik ve plastik hammadde olmasının yanında, inşaat alanında da son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Rusya ve Macaristan'da DOW'dan XPS fabrikalarını satın alarak üretime başlayan RAVAGO, Türkiye'nin de içinde olduğu yeni yatırımları da çok yakın zamanda açıklamaya hazırlanıyor.

RAVAGO 'Bina ve Yapı Çözümleri' bölümünde, Türkiye, Belçika, Ukrayna, Rusya ile birlikte Orta ve Doğu Avrupa'yı içeren 17 ayrı ülkede 55 adet şirket bulunuyor. Bu firmalardan 3'ü, Mardav, Torouss ve Stoper olmak üzere Türkiye'de.

Mardav ailesine 1998 yılında Ankara'da 'İç Anadolu Bölge Satış Mühendisi' olarak katılan Alper Doğruer, son dönemde 'genel müdür yardımcılığı' görevi ile birlikte RAVAGO Bina ve Yapı Çözümleri bölümü 'Avrupa Ürün Müdürlüğü' görevini de yürütmekteydi. Doğruer, Orta ve Güney Avrupa ile Balkan ülkelerindeki ürün yapılanması görevi öncelikli olmakla beraber, tüm ülkeler ile yakın bir çalışma içinde olacak; ayrıca stratejik kararlarının alındığı üst yönetim ekibinde de Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen ile birlikte Türkiye'yi temsil edecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alper-dogruere-yeni-gorev_113025.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!