Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bölgenin En Büyük Buluşması Yapı Fuarı İstanbul’da Konuk Ülke Rusya

27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında 34’üncüsü gerçekleştirilecek olan, bölgede sektörün en büyük ve en etkin fuarı olan Yapı Fuarı/ Turkeybuild İstanbul, iş geliştirme platformu kapsamında iki yeni gelişmeye daha imza attı. Fuar sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak için bu yıl ilk kez “Konuk Ülke Projesini” başlatıyor; Yapı Fuarı/ Turkeybuild

yapi.com.tr
Bölgenin En Büyük Buluşması Yapı Fuarı İstanbul’da Konuk Ülke Rusya

STRONG>27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında 34’üncüsü gerçekleştirilecek olan, bölgede sektörün en büyük ve en etkin fuarı olan Yapı Fuarı/ Turkeybuild İstanbul, iş geliştirme platformu kapsamında iki yeni gelişmeye daha imza attı. Fuar sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak için bu yıl ilk kez “Konuk Ülke Projesini” başlatıyor. Yapı Fuarı/ Turkeybuild İstanbul’un bu yıl ağırlayacağı konuk ülke Rusya olacak.



Konuk Ülke Rusya Projesi” çerçevesinde, fuar süresince konuk ülke pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler ve karşılıklı iş görüşmeleri organize edilecek. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemesi ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor. Proje kapsamında fuarda ikili iş görüşmeleri, uzman görüşlerinin paylaşılacağı oturumlar ve iki ülke işadamlarının yatırım tecrübelerini paylaşacağı etkinlikler düzenlenecek. Projeye ilişkin ilk adım Aralık ayı başında Moskova’ya gerçekleştirilecek olan ziyaret ile atılacak.

Bu toplantıyı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Rus İş Konseyi’nin ve Türk yapı sektörünün önde gelen isimlerinin katılımlarıyla Ocak, Şubat, Mart aylarında Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler dizisi izleyecek. Etkinlikler, Rusya Federasyonu’na dair, “Finansman ve Bankacılık”, “Üretim, Satış, Pazarlama, Mali Mevzuatlar ve Vergi Hukuku”,  “Lojistik ve Belgelendirme” gibi başlıkları içeriyor. Ayrıca projenin tanıtımına katkıda bulunmak ve etkinliğini artırmak için, Novosibirsk, Moskova ve St. Petersburg’da düzenlenecek olan yapı malzemeleri fuarlarına katılım sağlanacak. Yapı-Endüstri Merkezi katılımı artırmak için, proje kapsamında konuk olarak ağırlayacağı profesyonellerin dışında, fuarı ziyaret etmek isteyen Rusya ve BDT’li işadamı ve sektör profesyonellerine özel tur paketleri de düzenlenecek.

Başka bir gelişme ise fuarın dünyanın lider fuarcılık firmalarından olan ITE Group ile imzaladığı işbirliği anlaşması oldu. Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul “İş geliştirme platformu” kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmalarla, fuarın Türk iş dünyasına sağladığı yararın artırılması hedefleniyor. YEM’in Yapı Fuarı/ Turkeybuild İstanbul markası ile dünyanın lider fuarcılık firmalarından Messe München ve DMG firmaları ile gerçekleştirdiği işbirliği anlaşmalarını, ITE Group ile yapılan anlaşma izledi. Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul’un iş geliştirme ve küresel tanıtım faaliyetleri kapsamında yapı sektörüne yeni pazarlar sağlamak amacıyla imzaladığı bu anlaşmalar fuarların hem katılımcıları hem de ziyaretçilerine karşılıklı olarak pek çok avantaj sağlayacak.

Fuar öncesinde Yapı Fuarı/Turkeybuild uluslararası işbirlikleri ve konuk ülke çalışmaları kapsamında;

• The Big 5 Show, 22-25 Kasım 2010, World Trade Centre, Dubai, UAE
• BAU 2011, 17-22 Ocak 2011, Yeni Münih Ticari Fuar Merkezi, Münih, Almanya
• STROISIB BUILDING WEEK,
1-4 Şubat 2011International Exhibition Centre, Novosibirsk, Rusya Federasyonu
• MOSBUILD, 5-8 Nisan 2011, Expocentre&Crocus Expo, Moskova, Rusya Federasyonu
• INTERSTROYEXPO, 13-16 Nisan 2011 Lenexpo, St. Petersburg, Rusya Federasyonu fuarlarına katılarak standında iletişim faaliyetlerini yürütecek.

ETİKETLER: ekonomi
http://www.yapi.com.tr/haberler/bolgenin-en-buyuk-bulusmasi-yapi-fuari-istanbulda-konuk-ulke-rusya_84111.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!