Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Borusan'dan Kadına ve Aileye Büyük Destek

“Annemin İşi, Benim Geleceğim Projesi” kapsamında Borusan Holding, Türkiye’nin dört bir yanındaki organize sanayi bölgelerinde 0-6 yaş arası çocuklar için yarışmayla elde edilecek kreşler inşa edecek.

yapi.com.tr
Borusan'dan Kadına ve Aileye Büyük Destek

Borusan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliği ile “kadın istihdamını artırmak ve kadını güçlendirmek” amaçlı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

“Annemin İşi, Benim Geleceğim Projesi” kapsamında Borusan, Türkiye’nin dört bir yanındaki organize sanayi bölgelerinde 0-6 yaş arası çocuklar için kreşler inşa edecek. Borusan Neşe Fabrikası adındaki kreşler sayesinde, kadınlar gönül rahatlığıyla çalışacak, çocuklar ise eğitim hayatlarına neşeli, güvenli ve sağlıklı bir ortamda başlayacak.

Yapımı Borusan tarafından üstlenilecek ve iki yıllık süreçte tamamlanması planlanan farklı illerdeki toplam 10 adet “Neşe Fabrikası”, “Organize Sanayi Bölgelerinde Kreş ve Gündüz Bakım Evi Ulusal Mimari Proje Yarışması" ile elde edilecek.

Borusan tarafından, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) koordinasyonu ile birlikte gerçekleştirilecek yarışma, yakın süreçte yitirdiğimiz ve bu nitelikte sosyal etkinlikler ile ülkemize önemli katkıları bulunmuş olan Borusan Holding Kurucusu Asım Kocabıyık anısına düzenleniyor.

Borusan Holding Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi bağlamında gerçekleştirilen "Annemin İşi, Benim Geleceğim" çalışmasının resmi protokol imza töreni bugün (21 Ocak 2013) İstanbul'da düzenlenen basın toplantısıyla yapılacak. Protokol, Aile ve Sosyal Dayanışma Bakanı Fatma Şahin ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla, Borusan ve ilgili bakanlıklar arasında imzalanacak.

Sosyal sorumluluk projesinin yarışma duyurusu, 25 Ocak'ta ulusal gazete ilanları ve projenin web sitesi aracılığıyla yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusandan-kadina-ve-aileye-buyuk-destek_103999.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!