Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Çimsa, İlk Yarıyıl Sonuçlarını Açıkladı

Tükiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, 2015 yılının ilk 6 ayında satış gelirinin 564 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı. Şirketin dönem karı ise 129,6 milyon TL olarak gerçekleşti.

yapı.com.tr
Çimsa, İlk Yarıyıl Sonuçlarını Açıkladı

Türkiye’deki çimento sektörünün öncülerinden olan Çimsa, 2015 yılının ilk 6 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, 30 Haziran 2015 tarihi itibarıyla şirketin cirosu 564 milyon TL oldu. Sürdürülen faaliyetlerden vergi öncesi kar 161,8 milyon TL olurken, dönem karı ise 129,6 milyon TL olarak gerçekleşti.

Hedeflerinin, ilk yarıyılda olduğu gibi yılın ikinci yarıyılında da operasyonel performanslarını istikrarlı bir şekilde sürdürmek olduğunu belirten Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, Çimsa’nın bu dönemde satış gelirini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 artırarak 564 milyon TL’lik ciroya ulaştığını vurguladı.


Sürdürülebilirlik yaklaşımının getirdiği bakış açısıyla; finansal hedeflerle çevresel ve sosyal etki arasında bir denge kurmaya çalıştıklarını belirten Özhatay, “Şirketimizin organizasyon yapısına, iş yapış süreçlerine, ürün ve hizmetlerine de bu anlayış yansıyor. Ülke ekonomisi için yarattığımız doğrudan katma değerin yanı sıra enerji verimliliğini sağlayan ve atıktan enerji üretme yoluyla gerçekleştirilen faaliyetlerle çevresel etki azaltılarak sektörümüz için örnek teşkil ediyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cimsa-ilk-yariyil-sonuclarini-acikladi-_133303.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!