Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

ERA Mimarlık 40. Yılını Kalabalık Bir Davetle Kutladı

Mimarlık ve şehircilik çalışmalarıyla ülkemizdeki yapılı çevre kalitesinin yükselmesine katkıda bulunan ERA Mimarlık, 40. yılını Esma Sultan Yalısı'nda düzenlediği resepsiyonla kutladı.

1 ERA Mimarlık 40. Yılını Kalabalık Bir Davetle Kutladı

Türkiye'nin mimarlık, mühendislik ve yapı dünyasında yaşanan dönüşümün tanığı ERA Mimarlık, 40. yılını kutlamak üzere dün akşam (24 Ocak 2013) Esma Sultan Yalısı'nda bir resepsiyon düzenledi.

ERA'nın bugüne kadar işbirliğinde bulunduğu çevrelerin, çok sayıda meslektaşın ve Oda mensubunun katılımıyla gerçekleşen gecede, davetliler, Elif Çağlar'ın eşlik ettiği Kerem Görsev Trio konseriyle keyifli dakikalar geçirdiler.



ERA Kurucusu Ertun Hızıroğlu resepsiyondaki açış konuşmasında, ofisin 40. yıl coşkusunu paylaşmak üzere kutlamaya katılanlara teşekkür ederek, herkesi, Tophane-i Amire'de açılan "Bir Vizyonun Peşinde: ERA Mimarlık’ın 40 Yılı" sergisine davet etti.

Hızıroğlu'nun ardından söz alan Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Deniz İncedayı, mimarlık ve kentsel tasarım uygulamalarıyla yapılı çevre kalitesine katkıda bulunan ERA Mimarlık'ın, ekonomik gelişme anlamında da ülkeye ciddi kazanımlar sağladığını ifade etti.

Konuşmaları takiben, ERA Mimarlık'taki 10., 20. ve 40. yılını tamamlayanlara teşekkür plaketleri sunuldu.

Plaket alan ERA çalışanları: Cem Savaşkan, Çiğdem Duman, Ayla Bayraktaroğlu, Ebru İnce, Sezai Ovacık, Gülizar Kemer, Betül Bayındır, Erdal Köse, Salih Küçükkara, Kenan Şimşirel


Sergi 3 Şubat'a kadar açık kalacak

ERA Mimarlık'ın bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler üzerinden Türkiye mimarlık ortamının değişimini de gözler önüne seren “Bir Vizyonun Peşinde: ERA Mimarlık’ın 40 Yılı” başlıklı sergi, 3 Şubat Pazar gününe dek MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Salonu’nda ziyaret edilebilir.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/era-mimarlik-40-yilini-kalabalik-bir-davetle-kutladi_104082.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Yurt içinde ve yurt dışında, köklerinizden kuvvet alan genç mimar yavrularınızla, yarınları kucaklayacak, kurumsallaşmış yapınızı en içten dileklerimle kutluyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!