Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Gökkaya: Gecikilen Her Günün Bedeli İnsan Yaşamı İle Ölçümlenecek

Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platformlardan birisi olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 12’ncisi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde 10 - 11 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı.

yapi.com.tr
Gökkaya: Gecikilen Her Günün Bedeli İnsan Yaşamı İle Ölçümlenecek

Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platformlardan birisi olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 12’ncisi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde 10 - 11 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı. 'Değişim - Dönüşüm - Devamlılık' temasıyla düzenlenen 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı'nın adresi de Hasköy İplik Fabrikası’ydı. İki gün süreyle gayrimenkul sektörünün nabzının attığı buluşmaya 20’ye yakın ülkeden, 1000’i aşkın katılımcı ilgi gösterdi. www.yapi.com.tr'nin de 'iletişim' sponsorları arasında yer aldığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın açılışını yaptığı Zirve’de, 8 ayrı oturum ve birçok önemli başlık altında ulusal ve uluslararası boyutlarıyla gayrimenkul sektörü, tüm açılardan ele alındı.

Etkinliğin ev sahibi Işık Gökkaya, sektörle ilgili önemli konulara değinmeyi amaçladıkları 12. Gayrimenkul Zirvesi için Hasköy İplik Fabrikası'nı seçmiş olmalarını, bu mekanın iyi bir dönüşüm örneği oluşturması ile ilişkilendirdi. Türkiye'ye olan ilgi ve gayrimenkul sektörüne yapılan uluslararası yatırımlardan bahseden Gökkaya, inşaat sektörünün ekonomiye katkısına ve kentsel dönüşüm ile olan yakın ilişkisine vurgu yaptı.

"Planlı ve düzenli kentleşme ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" diyen Işık Gökkaya, sektörün kentsel dönüşüm konusunda KDV bağlamında yaşadığı sorunlara dikkat çekerken; afet yasası ile beklenen İstanbul depremine de değindi. "Gecikilen her günün bedeli insan yaşamı ile ölçümlenecek" diyen Gökkaya, konut kredi stoğunun hala beklenen seviyede olmadığını belirtti.

GYODER olarak Türkiye gayrimenkul sektörünün anlatılması ve potansiyellerinin belirtilmesi için yurtdışı seyahatler yapacakları bilgisini de veren Gökkaya, zirveye sağladıkları katkılarından ötürü öncelikle, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile İBB Başkanı Kadir Topbaş'a, daha sonra ise sponsorlara teşekkürlerini sundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gokkaya-gecikilen-her-gunun-bedeli-insan-yasami-ile-olcumlenecek_100364.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!