Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İller Bankası'na Çevreci Akıllı Bina

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin 2014 yılında yapımına başladığı İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası hizmete alındı.

yapi.com.tr
İller Bankası'na Çevreci Akıllı Bina

Maltepe’deki hizmet binasını Ataşehir’e taşıyan İller Bankası, yeşil ve akıllı teknolojiyle donatılmış yeni binasında hizmetlerine devam edecek. Açılışı gerçekleştirilen İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası, 4 bodrum, 5 ofis ve zemin kat olmak üzere toplamda 10 kattan oluşuyor. Yeşil kat bahçelerine sahip olan binada, çatıya yerleştirilmiş olan 252 adet güneş paneli binanın günlük aydınlatma ihtiyacının yüzde 90’nı karşılıyor. Tüm armatürleri led olan binanın aydınlatma sistemi; gün ışığından optimum fayda sağlıyor. Binanın mekanik tesisat sistemleri ve klima sistemleri, en üst mertebede enerji verimliliği sağlayacak donanıma sahip.

Binada kurulan gri su sistemi ile lavabo ve duş giderleri ayrı olarak toplanıyor ve gri su ünitelerinden filtre edilmiş su elde ediliyor. Geri kazanılan su; araç yıkama, bahçe sulama ve soğutma kulesi su beslemesi gibi farklı alanlarda kullanılıyor. Binada aynı zamanda, konferans, toplantı, sunum, eğitim, seminer gibi aktivitelerin yapılmasına olanak sağlayan 140 kişilik çok amaçlı bir salon; banka personelinin yararlanacağı misafirhane yer alıyor.

Foto: Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu katıldı

http://www.yapi.com.tr/haberler/iller-bankasina-cevreci-akilli-bina_131243.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!