Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İstanbul’un En Büyük Otel ve Kongre Merkezini Hilton Worldwide İşletecek

IC Yatırım Holding A.Ş, 250 milyon Euro’luk yatırım bedeliyle, İstanbul’un en büyük oteli ve konaklamalı kongre merkezi olarak inşa ettiği İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi’ni işletmek için dünyanın en tanınmış otelcilik markalarından Hilton Worldwide ile anlaşma imzaladı.

yapi.com.tr
İstanbul’un En Büyük Otel ve Kongre Merkezini Hilton Worldwide İşletecek

p>İnşaatı tamamlanmak üzere olan 35 katlı otel kulesinde toplam 829 standart ve süit oda, 4 bin 500 metrekarelik fitness ve SPA alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. Projenin kongre merkezi kısmında ise 2 bin 500 ve 800 kişi kapasiteli 2 balo salonu ve 32 adet toplantı salonu yer alıyor.

İç tasarım GA Design of London’a ait

Otelin iç tasarımı, önde gelen otel tasarımı şirketlerinden GA Design of London firması tarafından yürütülüyor. Otelde, butik mağazaların yanı sıra sembolik dünya mutfakları ve içecek seçenekleri de yer alacak. Tüm gün açık restoran, lobi ve çatı barı ile yerel ziyaretçiler ve yabancı misafirler için farklı bir alternatif yaratacak olan otel, Hilton Worldwide’ın küresel tecrübesi ile Hilton standartlarına uygun olarak inşa ediliyor.

Bomonti Bira Fabrikası’nın şehre kazandırılması hedefleniyor

Merkezin inşa edildiği alanın içerisinde bulunan ve bulunduğu semte ismini veren; İstanbul’un kültürel mirasının simgeleşmiş binalarından biri olan 120 yıllık, tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın ise restore edilerek kültür-sanat ve eğlence merkezi olarak şehre kazandırılması için çalışmalar sürdürülüyor. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, otel ve kongre merkeziyle aynı kampüs içerisinde yer alıyor.

SerhatSerhat Çeçen ve Simon VincentSerhat Çeçen: Avrupa’nın en büyük 10 şehir otelinden birini inşa ediyoruz

İmza töreninde bir konuşma yapan Bomonti Uluslararası Kongre Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat  Çeçen, dünyanın en önde gelen markalarından Hilton Worldwide ve dünya çapında bilinirliğe sahip Hilton Hotels & Resorts markası ile otel işletmesi konusunda işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulun-en-buyuk-otel-ve-kongre-merkezini-hilton-worldwide-isletecek_102679.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!