Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kale Italia Genel Müdürlüğü'ne Cavallacci Getirildi

Kale Italia Yönetim Kurulu tarafından Kale Italia Genel Müdürlüğü görevine getirilen Paolo Cavallacci, yeni görevini Kale Grubu bünyesinde Yapı Ürünleri Grubu Başkanına Yardımcı olarak atanan Burak Orhun'dan devraldı.

yapi.com.tr
Kale Italia Genel Müdürlüğü'ne Cavallacci Getirildi

1 Nisan 2013 tarihi itibarıyla Kale Italia Genel Müdürlüğü görevine başlayan Paolo Cavallacci, üstlendiği önemli görevden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Türk seramik sektörünün lideri Kale Grubu'nun, İtalya'da da üstlendiği öncü rolün bilinciyle; yüklendiğim sorumluluğun farkındayım. Dünya seramik sektöründe uluslararası bir oyuncu olan Kale Grubu'nun konumunu daha da güçlendirerek, yukarılara taşımak için Kale Italia'da var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kale Grubu tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay ise, Kale Grubu'nun 2011 yılında İtalyan Fincoughi şirketini satın alması ve entegrasyonu sürecinde gösterdiği liderlikten dolayı Burak Orhun'a teşekkür etti. Okyay, "Sahip olduğu deneyim ve yetenek ile Kale Italia'yı daha büyük başarılara taşıyacağına inandığım Paolo Cavallacci'nin aramıza katılmasından büyük memnuniyet duyuyorum" ifadelerini kullandı.
     
Paolo Cavallacci

1981 yılında Floransa Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve seramik, ilaç ve tekstil kimyasalları gibi farklı sektörlerde 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Paolo Cavallacci, Kale Grubu'na katılmadan önce 1982-1991 yılları arasında Manetti & Roberts S.p.a şirketinde Mühendislik Direktörü ve Ürün Direktörü görevlerini yürüttü. 1991-2006 yılları arasında Sun Chemical S.p.a. şirketinde sırasıyla Operasyonlar Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Paolo Cavallacci, 2006-2012 yılları arasında Emilceramica S.p.a şirketinde sırasıyla Operasyonlar Direktörü ve Genel Müdürlük, 2012-2013 yılları arasında ise Ceramica Fondovalle S.p.a şirketinde CEO olarak görev yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-italia-genel-mudurlugune-cavallacci-getirildi_108295.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!