Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Koleksiyon' un Showroom' ları Yenilendi

Koleksiyon Mobilya'nın Tarabya'daki ev showroom'ları yenilendi. "Gündüz" ve "Gece" olmak üzere iki yaklaşımla tasarlanan sergi al

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Koleksiyon' un Showroom' ları Yenilendi

b>Koleksiyon Mobilya'nın Tarabya'daki ev showroom'ları yenilendi. "Gündüz" ve "Gece" olmak üzere iki yaklaşımla tasarlanan sergi alanları, evin farklı ihtiyaçlarına göre gruplandırıldı. Gündüz bölümünde kanepe, yemek odası, büfe sistemleri gibi ürünler sergilenirken, gece bölümünde yatak odası ve giyinme odaları oluşturabilen mobilyalara yer veriliyor. Yeni mağaza yaklaşımında, ziyaretçilere iletişime açık bir ortam sunuluyor.

Koleksiyon'dan İki Yeni Öneri:
Quo Vadis Yemek Masası
Cumbia Büfe Sistemleri



Koleksiyon'un yeni ürünleri arasında yer alan Quo Vadis yemek masası, ince silüetiyle farklılık yaratıyor. Venedikli üç mimardan oluşan Studio Kairos'un tasarım deneyimi ile Koleksiyon'un 30 yıllık, tasarıma dayalı endüstriyel bilgi birikiminin sonucu ortaya çıkan son derece ince konturlu masanın farklı kaplama alternatifleri bulunuyor. Duvara asılarak kullanılan Cumbia büfe sistemi ise kitap ve aksesuvarların yanı sıra televizyon, DVD, ses sistemleri gibi eşyaların bir arada sunulabilmesi için çözüm üretiyor.

İtalyan tasarım dünyasında ön plana çıkan birçok ürüne imza atan Studio Kairos, pek çok kez Compasso D'oro ödülüne layık görüldü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/koleksiyon-un-showroom-lari-yenilendi_14711.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!